Antennepigen_edited_edited_edited.jpg

ONLINE REJSE

EN HYLDEST TIL ALT I DIG
 

12 VILDE DESTINATIONER

Yes, så jeg har lavet en online rejse, hvor vi rejser igennem 12 destinationer, og hvor du dykker ned i dit indre univers - både mørke som lys - og møder det gennem kreative øvelser og meditationer.

For gennem de kreative kanaler kan vi lege, forvandle og skabe. Genskabe kontakten til vores hjerte og skabe vores indre på ny!


 

You go!

Antennepigen_edited_edited_edited.jpg

HVAD INDEHOLDER DE 12 VILDE DESTINATIONER?
- hjælp hvad er det for en rejse, jeg skal på... :)

DU ARBEJDER KREATIVT MED 4 INDRE TEMAER
 

 • DIT KREATIVE POTENTIALE,  LEG  OG GLÆDE - JUHUUU DIT INDRE BARN
   

 • DIN INTUITION & SELVOMSORG - DIN FEMININE SIDE  
   

 • DIT COMMITMENT TIL  DIN KREATIVITET  - FORENING MELLEM MASKULIN OG FEMININ
   

 • DIN HANDLEN PÅ DIN KREATIVITET -  YEP,  SELVESTE SKABERKRAFTEN, SOM VI SÆTTER MAX FOKUS PÅ HER!

"Sikke en rejse - utroligt hvad man kan nå at opleve, forvandle og integrere, når man arbejder kreativt"

HVORDAN FOREGÅR DET


 

 • HVORNÅR KAN JEG STARTE?
  Forløbet går i luften d. 12/12 kl. 12.00 2020 ( ja, jeg kunne ikke dy mig - men med 12 destinationer og d. 12/12 var det hele bare lidt magisk).


   

 • HVORDAN FORGÅR DET?
  Du åbner en ny låge - destination - hver dag i 12 dage. En ny låge med meditation og kreative øvelser (såsom dans, male og skrive). Du har adgang til materialet i 24 dage - frem til d. 5, januar 2021.


   

 • JEG ER ELENDIG TIL DET KREATIVE
  Et stort PYT til hvis du mener,  at du ikke er god til det kreative (men jeg tror forresten heller ikke på, at du er det). For det handler ikke om, at vi skal skabe noget pænt - men i stedet bruger vi det kreative til at komme bag om vante tankegange og komme endnu tættere på vores intuition, mod, skaberkraft og glæde. - Og så vil jeg sige, jo mere modstand, jo mere kan der også være at hente :)

   

 • HVOR MEGET TID SKAL JEG BRUGE?
  En stor del af øvelserne er lavet til, at du skal lave dem i små bidder i din hverdag. Der er to former for øvelser: Sæt stikket-i til dig selv og destinationsøvelser.  Sæt-stikket-i er små daglige ritualer du gør af 30  sek. til et minut. Det kan fx ske i badet, mens du taler med folk, laver mad, når du kigger på din mobil. For jeg tror på, at det er disse små ændringer, der samlet kan skabe store ændringer i vores liv. For når vi starter for stort ud med os selv, dør vores gode intentioner ofte hen ad vejen.
  Derudover indeholder forløbet 12 kreative destinationsøvelser af ca. 20 -25 minutter. 

  Så for at svare på dit spørgsmål, skal du dagligt lave 5 stk. sæt-stikket-i af ca. 1 minuts varighed. Plus du skal lave en daglig kreativ destinations-øvelse af 20- 25 minutters varighed. Destinationsøvelserne kan godt udskydes til næste dag, hvor du så laver to på en dag. Men sæt-stikket-i skal laves dagligt. Du kan altid forlænge øvelserne - men dette er et minimum for at skabe en effekt.


   

 • KAN JEG BEHOLDE ØVELSERNE
  Du har adgang til materialet i 24 dage fra du har købt det. Yes, og hvis du ikke kan give slip på det - kan du altid købe det for good.

1bog.jpg

KØB 1 BOG

 • Pris 189,- + porto 40,-

 • Du modtager oveni også en kreativ skriveøvelse (værdi 79,-) til bogen.

2bøger.jpg

KØB 2 BØGER

 • Køb 2 bøger og få gratis fragt ialt 378,- ( 189,- pr stk.)

 • Du modtager oveni også en kreativ skriveøvelse (værdi 79,-) til bogen.