top of page
IMG_0742.jpeg
IMG_5601_edited.jpg

 SOULdance
uddannelsen
-the power of your soul

9. februar 2023

SOULconnection

SOULuddannelsen er for dig, der længes efter en dybere kontakt til din intuition og kreative kilde. På uddannelsen træner du hvordan forbinder du dig med din kreative kilde og hvordan du hjælper andre med at udfolde deres kreative potentiale.
 

Unfold to make a difference - not to be perfect

 
 

SOULudfordringen

Det kræver mod at følge sin sjæls stemme. Uden at kende forskel på sin frygts stemme og sin sjæls stemme, kan det være vanskeligt at følge sin intuition, fordi den ikke altid er logisk.

Mange af os kan blive bange, når vi skal følge vores intuitive idéer, fordi vi ikke altid kan regne vejen ud. Men helt konkret vil vi aldrig kunne regne vejen ud, når vi følger intuitionen, da vejen skabes, når vi tager handling. - Og derfor bliver det, som vi troede var umuligt, muligt.
 

På SOULdance uddannelsen træner du din evne til at håndtere din frygt og gør det umulige muligt!

Grylogo hvid m tekst_edited.png
SOUL METODEN 4 FASER_edited_edited.jpg

SOULmetoden

På uddannelsen arbejder vi ud fra SOULmetoden - en form for soul-fitness, der er udviklet af Gry Ravn. Gennem SOULmetodens 4 faser træner du at forbinde dig med din kreative kilde, skabe fra den og dele den med omverden.

 

Connect - create - unfold - integrate

I hver af SOULmetodens 4 faser lærer du at genkende de typiske indre barrierer, som kan bremse din intuition, samt hvilke særlige drivkræfter vi kan styrke, for at skabe kreativt flow. For indre og ydre udfordringer stopper ikke, selvom vi tager et kursus eller uddannelse, men vi kan øge vores bevidsthed og styrke vores erfaring til at kunne navigere i frygt og tvivl og lynhurtigt genfinde vores vores mod og kreativitet.

Uddannelsens moduler


Den hurtige forklaring:
SOULdance uddannelsen er fordelt over 4 moduler, der bygger på SOULmetodens 4 faser. Hvert modul består af 2 dages undervisning og imellem modulerne foregår der online SOUL-træning.


 

Grylogo hvid navn_edited.png

MODUL 1
CONNECT WITH YOUR CREATIVE SOUL

NAME / JOB / TITLE

 • Dag 1:  Grounding og forbindelse til din kreative kilde

 • Dag 2:  Forbindelse til din intuition

 • Online SOUL-træning: Soulmeditationer, grounding øvelser, soulwalk, souldance for connection
   

Connect

Gennem SOULmetodens første princip CONNECT lærer du at lytte, sanse og mærke ind på din intuition. At skabe forbindelse til din indre strøm af styrker og indsigter - også i dagligdagens gøremål.

 

 

Åbning til din sjæl

På modul 1 arbejder du med, hvordan du åbner op og forbinder dig med din intuition og din sjæls kreative kilde. Vi er født som intuitive væsener, og når vi åbner op for det intuitive potentiale, åbner vi op for helt nye styrker og visdom i os selv.

 

Connect to be strong – not to be perfect!

 

Tillid og tryghed

Du får kendskab til forskellige former for nærværs- og bevægelsesværktøjer, som giver dig en tillid til din intuition og til den information, du intuitivt modtager. Med en stærk forbindelse til din intuition erfarer du, hvordan du trygt kan bruge din sjæls stemme og power - også i en travl hverdag.

Grylogo hvid navn_edited.png

MODUL 2
CREATE FROM YOUR SOUL

 • Dag 3: Bevæg dig fra din intuition - uden at kende vejen

 • Dag 4: Skab fra din sjæl – uden at kende målet 

 • Online SOUL-træning: Soulmeditationer, creation øvelser, souldance for creation

   

Create

Gennem SOULmetodens andet princip CREATE lærer du skabe fra dit indre uden at kende vejen og målet. At følge og leve fra dine sanser, intuitive fornemmelser og tanker i nuet.

 

Skabelse dig fra dit indre

På modul 2 arbejder du med at lytte og skabe ud fra dit indre i tillid til, at du er god nok og om alt er som det skal være. Vi er født som skabende væsener, og når vi åbner op for den spontane skaberkraft, åbner vi op til livsgejst og en uendelig kreativitet.

 

Create to be happy – not to be perfect!

 
Leg og skaberkraft

Du får kendskab til forskellige former for skabelses- og bevægelsesværktøjer, så du kan sige ja til din sjæl, selv om du ikke logisk kan regne ud, hvad der skal ske. Med en stærk forbindelse til din kreativitet og forestillingskraft erfarer du, hvordan du skaber ud fra din sjæls stemme.

Grylogo hvid navn_edited.png

MODUL 3
UNFOLD YOUR CREATIVE SOUL

 • Dag 5: Dit fokus og ”ja” til at udfolde dit sjæls kreative potentiale 

 • Dag 6:  Din power og mod til at udfolde din sjæl trods ydre omstændigheder

 • Online SOUL-træning: Soulmeditationer, power øvelser, souldance for power og fokus

 


Unfold

Gennem SOULmetodens tredje princip UNFOLD lærer du at udfolde og dele dit indre med omverdenen. At sige ”ja” til at lade din sjæl bevæge både dig og verden!
 

 

Unfold to make a difference – not to be perfect!

 

 

Udtryk og aftryk i verden

På modul 3 arbejder du med at udfolde og udtrykke dig gennem dit hjerte i mødet med verden. At lade dit hjerte forblive åben uanset omverdens reaktioner - også når du er uden for din komfortzone.

 


Mod og sårbarhed

Du får kendskab til forskellige former for power- og bevægelsesværktøjer, som styrker dit mod til at udfolde din sjæl med et åbent hjerte. Med en stærk power og forbindelse til din sårbarhed, erfarer du, hvordan du forbliver tro overfor dit hjerte i mødet med omverdenen.

Grylogo hvid navn_edited.png

MODUL 4
INTEGRATE BODY AND SOUL - SOULFLOW

 • Dag 7:  Hvordan skaber du SOULflow og skaberglæde i din hverdag

 • Dag 8:  SOULflow i din hverdag – det sker! 

 • Online SOUL-træning: Soulmeditationer for integration, soulwalk, souldance for integration

 

Integrate

Gennem SOULmetodens fjerde princip INTEGRATE træner du, hvordan du gennem pausen skaber SOULflow i din hverdag. - At hvile, nyde og være!

 

Integrate to be you – not to be perfect!

 

 

Hvilen og SOULflow

På modul 4 arbejder du med at lytte, hvile og høste din sjæls indsigter og uden at være bange for at stoppe op. Du erfarer, hvordan dybe og altafgørende indsigter opstår i pauserne i hverdagen, og hvordan din taknemlighed til livet, får din sjælskontakt til ekspandere.
 

 

Taknemmelighed og væren

Du får kendskab til forskellige former for integrations- og bevægelsesværktøjer, som styrker kontakten til din væren og din indre visdom. Når du lader tingene finde sin egen vej, kan du med selvkærlighed høste din visdom og skabe SOULflow.

De praktiske detaljer

Tid

 1. Modul a'  2 dage: Torsdag og fredag 9. & 10. februar, 2023 kl. 9 – 16

 2. Modul a'  2 dage: Torsdag og fredag 9. & 10. marts kl. 9 – 16

 3. Modul a'  2 dage: Torsdag og fredag 20. & 21. april kl. 9 – 16

 4. Modul a'  2 dage: Torsdag og fredag 1. & 2. juni kl. 9 – 16

Udover uddannelsesdagene skal du afsætte tid til din egen SOULtræning i mellem modulerne. 
 

Sted
Dyssekilde Yogacenter, Torupvejen 158, 3390 Hundested. Undervisningen foregår både ude og inde.

Dyssekilde Yogacenter ligger på den økologiske gård Røjlegården i et naturskønt område, tæt på det økologiske samfund Dyssekilde i Nordsjælland. Østerbjerg station ligger 10 minutters gang fra Dyssekilde yogacenter.


 

Din investering
Kr. 22.500 (Depositum 4.500,- skal indbetales ved tilmelding. Resten af beløbet kan fordeles på op til 6 rater a' 3000 kr. månedligt. Den sidste rate skal være betalt inden afslutning af uddannelsen.)

Undersøg evt. med din arbejdsgiver dine muligheder for at betale uddannelsen over bruttolønsordningen. Via bruttolønsordningen betaler du uddannelsen over din løn før skat.


I prisen er udover undervisningen inkluderet kompendiet SOULmetoden samt online SOULtræning fra SOULmetoden.

Hvad gør du nu?​
 

Hvis du gerne vil vide mere om SOULdance uddannelsen, er du velkommen til at kontakte mig på 50511103 eller skrive til mig i nedenstående boks.

Optagelse på SOULdance uddannelsen er baseret på en personlige samtale. Glæder mig til at høre fra dig!

Tak for din besked - jeg vender snarest tilbage!

bottom of page