SOULMETODEN -

Efter mange års arbejde med at guide folk i at udleve deres potemtaile, har jeg erfaret at der skalandre værktøjer til end coaching, visionsboards og styringsværktøjer.

 

Der skal nemlig metoder til, der kan gå bag om vores vante tankegang og arbejde med vores bevidsthed på et dybere lag og derved finde en styrke, som vi ikke finder på overfladen.

I de følelser vi undertrykker og flygter fra, gemmer sig og derved transformere vores blokeringer i underbevidstheden og derved skabe vedvarende forandringer.

 

- Og her er meditation et effektivt værktøj,

Under visualiseringen i meditation eller body-coaching inddrager jeg altid lyset og hjertet, da disse har en stor effekt på din bevidsthed.
Læs her hvorfor>>

Den teoretiske tilgang til at opfatte indre begrænsninger (svære følelser) som uforløste styrker er inspireret af Psykosyntesen.

Psykosyntesen af Roberto Assagioli er en psykologi der til forskel for den traditionelle psykolog arbejder med, at mennesket har en højere bevidsthed (sjæl), og at denne bevidsthed skal komme til udtryk gennem din krop, sind og følelser.

Psykosyntesens formål er, at skabe syntese (helhed) mellem dit hjerte og underbevidsthed.

 

 

Hvorfor SoulMetoden

 

 meditation (healingsmeditation og power-meditation) med fokus på at få dine indre begrænsninger og styrker (i din underbevidsthed til at samarbejde og arbejde for dit hjertes potentiale.

 

 

Vores indre begrænsninger såsom tvivl, mindreværd, frygt kommer i vores dagligdag til udtryk gennem fordømmelser af os selv eller andre samt ved at vi holder vores hjertes potentiale tilbage.

Vi kan også udvikle uhensigtsmæssige handlingsmønstrer, hvor vi bruger mad eller stimulanser til at dulme vores power og mindreværd.

 

 

 

  • Skam bliver til værdighed og frihed

  • Kritik bliver til fokus og målrettethed

  • Frygt bliver til ro og tillid

  • Sorg bliver til livsglæde

  • Mindreværd bliver til selvværd

  • Vrede bliver til tydelige grænser og behov