Hjertets vigtige funktion i mine metoder

I skabende meditation, body-coaching og dans benytter jeg altid hjertet. Ofte i form af at du skal vende din opmærksomhed til hjertet og forestille dig et lys eller en sol i det.
 

Hjertet benyttes, da det har en stor virkning i forhold til at få dig til at slappe af og skabe tryghed – og dermed få kontakt til din power.

Hjertet kommunikerer hele tiden med hjernen, og der går betydelig flere nerveforbindelser fra hjertet til hjernen end omvendt.

 

 

"Alt hvad der føles i hjertet, når ud til hver eneste celle i din krop."

 

 

I Steen Hildebrandts & Michael Stubberups bog, Bæredygtig ledelse – ledelse med hjertet, kan man læse, at der ud fra vores hjerte går et elektromagnetisk felt, som udsender vores følelsesmæssige tilstand til andre mennesker.

Hjertets elektriske felt er 60 gange større end hjernens, og mens hjernens energifelt kun rækker få centimeter ud fra kroppen, har man målt hjertets felt til at række mere end 2 meter ud fra kroppen. Inden for denne radius rører vores hjerte bogstavelig talt omgivelserne.

Vi bliver derfor i mange sammenhænge påvirket af energifeltet fra andre menneskers hjerter og

dermed også af deres følelsesmæssige tilstande.

 

 

 

 

Hvorfor benytter jeg symbolerne ”sol” og ”lys”

På grund af at man med stor sandsynlighed ved, at nervesystemet reagerer lige så stærkt på ting, vi forestiller os, som på ting vi rent faktisk ser med det blotte øje, går vi derfor ind via meditation og body-coaching og forestiller os ting, der har en positiv effekt.

 

Solens lys har en stor effekt på vores sind, solens lys skaber glæde, ro, åbenhed, motivation – altså positive følelser. Når du forestiller dig en sol i hjertet skaber det ro og positive følelser, når du omslutter negative tanker med lys, kan du heale og forandre den negative tanke til positivitet.

 

Lysets effekt på negative tanker arbejder jeg særligt med, når formålet er at transformere indre begrænsninger til styrker.

  

 

Hjertets & lysets 

vigtige funktion i mine metoder

 

1/1