IndreLederskab forløb 

Styrk dit indre lederskab - hvad brænder du for?

 

 

 

 

 

På IL forløbet arbejder du med at finde det, som du brænder for samt dine særlige kvaliteter. Du lærer metoder til at forandre dine negative tanker til styrker, så du skaber retning i livet mod dine drømme.

Du lærer at komme hjem til dig selv samt at finde din egen tro og ro indeni.

 

Metoderne består af effektive visualiserings- og meditationsteknikker samt coachingøvelser.

 

 

Forløbet foregår over 3 moduler (mandage):

 

Hold 1 kl. 17 - 20 

 • 20. jan. Modul 1 - Hvad brænder du for, og hvad er dine særlige kvaliteter?

 • 3. feb. Modul 2 -   Gør dine negative tanker til dine styrker.

 • 17. feb. Modul 3 - Skab retning og ta’ skridtet mod dine drømme.

 

Hold 2 kl. 9 - 12 

 • 3. mar. Modul 1 - Hvad brænder du for, og hvad er dine særlige kvaliteter?

 • 17. mar. Modul 2 – Gør dine negative tanker til dine styrker.

 • 31. mar. Modul 3 - Skab retning og ta’ skridtet mod dine drømme.

 

Hold 3 kl. 17 - 20 

 • 17. mar. Modul 1 - Hvad brænder du for, og hvad er dine særlige kvaliteter?

 • 31. mar.  Modul 2 – Gør dine negative tanker til dine styrker.

 • 14. apr. Modul 3 - Skab retning og ta’ skridtet mod dine drømme.

 

Hold 4 kl. 17 - 20 

 • 28. apr. Modul 1 - Hvad brænder du for, og hvad er dine særlige kvaliteter?

 • 12. maj  Modul 2 – Gør dine negative tanker til dine styrker.

 • 26. maj Modul 3 - Skab retning og ta’ skridtet mod dine drømme.

 

 

 

Underviser:

Gry Hebeltoft Sørensen afholder til dagligt kurser og uddannelser i indre lederskab med henblik på hvordan du realiserer dit potentiale.

Hun har speciale i indre lederskab - med fokus på visualiseringer og meditation.

 

 

Praktisk info

Pris: 300, (normalpris 1200,-) Projektet er støttet af Pistolstræde.  Beløbet tilbagebetales kun op til 8 dage inden forløbets start.

Sted: Il Akademiet, Pistolstræde 24 B, 1100 København K

Tid: 3 x mandage a' 3 timer

 

Tilmelding: Gry for mere info eller tilmelding 5051 1103 eller gry@indrelederskab.dk

 

 

UDTALELSER

"Gry har flere gange hjulpet mig med at få min kompasnål til at pege i den rigtig retning. Hun har givet mig værktøjerne til at tage mit indre lederskab. Gry har en unik evne til at se dig som du er, tro på dig og dine drømme, og hjælpe dig med at finde dine talenter og formål i livet. Grys nærværende, sjove og inspirerende måde skaber tillid så man tør folde sig ud og blomstre. I processen giver hun redskaberne til at tage sit indre lederskab så at forvandlingen forbliver permanent, og du lærer at navigere i livet. Jeg er aldrig den samme når jeg har været sammen med Gry - jeg er mere mig.

Hun er knivskarp, Hun er “empowerment for alle pengene”

 

Hakon Ask Jensen, studerende & selstændig

"Forløbet på IndreLederskabs Akademiet har været en stor oplevelse for mig. Hver gang jeg gik fra det hyggelige lokale på Pistolstræde, var det med fornyet indsigt i mig selv, og genoplivet tro på mine drømme. Gry er forrygende dygtig til at skabe ”safe space” blandt deltagerne – et miljø hvor man med tillid kan dele sine styrker og svagheder, og dermed lære sig selv bedre at kende, samt få hjælp til at håndtere de udfordringer man står overfor i livet. Forløbet kan varmt anbefales, om det så er økonomien, livsglæden, karrieren, kærligheden, eller noget helt femte der halter – her er der plads til personlig udvikling for alle!"

 

Solvai Kjærulff, studerende

"Da jeg sagde "ja-tak" til  IndreLederskab forløbet var det med et, og kun et i tankerne; den varme, sanselige nydelse jeg får, når Gry og Hakon skaber rum og plads til eftertanke og indsigt. Jeg fik selvfølgelig meget mere end jeg havde bedt om.

Pludselig er det ikke nok at sidde og fylde sin krop med gode tanker, godt humør og voksende sole, efter noget tid forstår jeg, at der er ting i min krop, i mit sind og i mine tanker, som jeg kan forstå bedre, udforske mere og beskæftige mig med. Jeg kan kan have det sjovt med mig selv, inde i min krop. Jeg kan have ro hele tiden, sanselig nydelse hele tiden. Jeg har altid vidst, at jeg kunne alt; Gry og Hakon gav mig lyst til at udvikle mig selv og viste mig hvordan.

 

Det var givende og vildt at være i et forum med fremmede mennesker, hvor det at være en særlig person adskilt fra andre, blive taget seriøst og højtideligt. Det vildeste var måske, at den særskilte person var fed for en selv og for de andre i rummet.

 

Uden undtagelse gik jeg derfra med en fornemmelse af sanselig nydelse, ydeevne, særegenhed, viljestyrke og potentiale. Og så var det i tiden med Gry og Hakon at jeg fik ideen til at designe mit skema og min kunst i to-do-lister; hvilket har givet mig mega meget overskud og kapacitet.

 

Alt godt til det forløb,"

Esben Knowles, studerende