SKAB DIG FOR HIMLENS SKYLD

I mit arbejde med at hjælpe mennesker med at udleve deres potentiale,  benytter jeg ofte de kreative kanaler såsom at tegne/male, intuitiv dans og kreativ skrivning, da disse er effektive værktøjer til at transformere vores ubevidste begrænsninger, få fat i vores essens og styrke vores power til at skabe.

De kreative kanaler er yderst effektive til at:
 

  • Opdage undertrykte længsler og drømme - få fat i vores essens

  • Mærke og transformere de ubevidste begrænsninger, der holder os tilbage

  • Træne vores skaberkraft og intuition - og glæden og evne til at skabe! 

"SKAB DIG"HANDLER IKKE EN DYT OM AT SKABE NOGET PÆNT. DET HANDLER OM AT TRÆNE DIN EVNE TIL AT SKABE. SKABE DET DU DRØMMER OM!

IMG-3568_edited_edited.jpg

DIN SKABERKRAFT FØLGER IKKE ET EXCELARK...

Din skaberkraft arbejder ikke efter en detaljeret plan. Din skaberkraft arbejder efter dit hjertes vision og vejen dertil bliver lagt, mens du går. Dvs. du kan ikke altid regne ud, hvordan dine drømme skal lykkedes, men du vil altid vide dit næste skridt.

 

Derfor er det så vigtigt at kunne genkende din skaberkraft og kunne navigere efter den, så du ikke bliver holdt tilbage af frygt for ikke at lykkedes, selvkritik og følelsen af ikke at have noget at tilbyde omverden.

Gry_billeder_0005_edited.jpg

JEG HAR INGEN PLAN. MEN JEG MALER EFTER EN FØLELSE ELLER VISION. - OG DET ER SÅ HAMRENDE UDFORDRENDE OG FEDT PÅ SAMME TID!

Min indre mand.jpg

MALINGEN SKAL HELST HÆLDES ELLER KASTES PÅ. FOR PÅ DENNE MÅDE TRÆNER JEG BEDRE MIN IMPULS OG LADER MIN BEVISTHED STRØMME IGENNEM MIG

TEKNIKKEN MINDER OM ACTION PAINTING

SKAB DIG!

TRÆN DIN EVNE TIL AT SKABE TRODS FRYGT

SKAB DIG! 

- TRÆN DIN EVNE TIL IKKE AT KENDE VEJEN MEN KUN DIT NÆSTE SKRDIT