top of page
Cover Gry Ravn.jpg

Dans din feminine skaberkraft fri

Chakra dans er en indre healingsrejse gennem din krops 7 chakraer, hvor du via Gry Ravns guidet meditation, musik og dine egne intuitive bevægelser styrker din forbindelse til din feminine skaberkraft.

Feminin skaberkraft - en kraft til at skabe dig

Den feminine skaberkraft strømmer i alt levende - vi finder den i naturens årstider og i månens faser. Men vi finder den også i os mennesker. Både kvinder og mænd. Vi har både en maskulin og femimine energi. Helt sort på hvidt kan vi sige, at vores feminine energi er vores intuitive og følende side og vores rationelle og handlingskraft er vores maskuline side.

 

Vores feminin energi hjælper os med at føle kraften fra naturen, frihed, leg, fantasi, blidhed og forbundethed med al levende. En dyb glæde for blot at være til!

Men den feminine energi - det intuitive og sanselige - er i os mennesker med tiden blevet undertrykt, for vi har opbygget et samfund, der hylder mere det rationelle og vores handlingkraft.

V, hvilket kan give os en følelse af at løbe bagefter livet eller forsøge at opnå noget. For vores feminine energi hjælper os med at være tilstede lige nu og her, for den arbejder gennem vores sanser og intuition.  

Vores feminine energi forbinder os med naturen, og vores krop og jo mere groundet vi er, jo mere kraft og kreativitet kan vi føle. Det betyder ikke at livet er uden bump. For livets stemninger er ligesom vejret, det stormer, regner og er solskin, men jo mere vi kan føle os forbundet, jo nemmere bliver det at danse i stormen ♥︎

Hverken den feminine eller maskuline energi i os er bedre end den anden, for vi har brug for begge energier. Hvis vi har dyrket meget den maskuline energi i vores liv, kan det være en god idé at give den feminine energi mere plads.

Når vi vil give plads til vores feminine energi er det ikke noget, vi kan tænke os til. Men vi gør det ved at mærke os selv og bruge vores sanser b.la. gennem kreative udtryksformer, stilhed, dans og naturen. Så længe vores rationale ikke blander sig for meget, i forhold til hvordan vi skal danse eller male. Når vi vil styrke vores feminine energi slår vi hovedet fra og bruger vores sanser. i stedet for at bedømme måden vi danser eller tegner på, mærker vi i stedet hvordan det føles i kroppen, når vi tegner eller danser. 

Derfor er vores chakraer (energicentrer) fantastiske at arbejde med, når vi vil balancere vores feminine og maskuline sider, for med dansen kan vi udtrykke og forløse det ubevidste, som vi slet ikke har ord for endnu.

Vi kan mærke ind på forskellige chakraer og gennem dansen og det kreative give det udtryk, og vi behøver ikke forstå det meget vores rationale, for vores krop og intuition er milepæl foran vores mentale i forhold til healing og balance.

Vores 7 chakraer i kroppen indeholder hver forskellige aspekter af den feminine skaberkraft 

IMG_0742.jpeg
Chakraoversigt Gry Ravn-kopi.png

Vores 7 chakraer i kroppen indeholder hver forskellige aspekter af den feminine skaberkraft 
Din krops chakraer (energicentrer) rummer forskellige styrker, følelser og potentialer. Hvert af de 7 chakraer indeholder forskellige aspekter af din feminine skaberkraft. Vores chakraer (energicentrer) er fantastiske at arbejde med, når vi vil balancere vores feminine og maskuline sider,

 

 

 

Vi har flere end 7 chakrarer i kroppen, men i SOULdance arbejder du med dine 7 hovedchakraer. 7
 

SOULdance er for alle - det kan være alt fra vildt til stille - for vores chakraer rummer det hele!

Sanni

"Kan 7 danse med ca. 20 min. gøre en forskel? Svaret er enkelt: Nope...det kan det ikke... det kan gøre en kæmpe forskel. Det er længe siden (faktisk flere år), at jeg har haft sådan en ro i min krop og sjæl, samtidig med at jeg føler jeg svæver afsted"

Jane

“Gennem forløbet har jeg intet mindre danset mig hjem til min skaberkrafts kilde. Chakradans med Gry er som intet andet jeg har prøvet. Jeg har danset, grædt, grinet mig hjem til mig selv igen!

Vibe

“En vidunderlig guidet Gry-danserejse igennem mit indre. Et møde med mit ubevidste og en vækkelse af min skaberkraft!.”

Læs om de 7 chakra danse

bottom of page