top of page

2024 kalder på vilde visioner!

Mange vilde ting sker i mit liv lige nu. Efter jeg solgte mit hus for over et år siden, tog et halvt års års break fra min virksomhed, rejste til Bali med min datter og kastede mig ud i at træne at bevæge mig i det uvisse, uden at vide hvor vi skulle bo i fremtiden, er tingene så småt ved at lande🙏


Det har været en vild rejse. Ikke bare lyserødt hele tiden - for at sige det ærligt har det indimellem været hamrende hårdt (mest for rationalet og frygten, der ikke altid er tryg ved KUN at kende sit næste skridt).


Men altså når jeg lever af at guide mennesker i at følge deres hjerte og bruge deres feminine skaberkraft, må jeg sgu hellere selv gøre det


Det eneste jeg vidste, da jeg solgte huset, var at jeg på et tidspunkt, ville have mit eget sted til kurser og uddannelser. Og det er nu sket! Juhuuu!


I starten af det nye år åbner Mikael KYNEB & CO og jeg vores sted på Østerbro. Og du er så rocker meget velkommen, når vi åbner. Det vil jeg elske❤️Comments


bottom of page