top of page

Hvorfor arbejder jeg med den feminine skaberkraft?

I denne video fortæller jeg om, hvorfor det er vigtigt at få den feminine skaberkraft mere frem i os mennesker, vores uddannelsessystemer, arbejdspladser og ikke mindst vores politiske system. Vi måler og vejer og putter mennesker i kasser. Kasser er gode til noget, men vi skal ikke smøre dem udover alle. For ellers skaber vi mistrivsel hos os mennesker og frygt for at fejle.

Men vi har skabt et samfund, hvor vi hovedsagligt dyrker og værdiger det logiske og rationalet i os mennesker, hvorimod det følende, det intuitive og kreative er mere eller mindre tilsidesat.


Men både mænd og kvinder har adgang til en feminin skaberkraft, og har vi ikke kontakt med den, gentager vi fortiden og forbliver i samme rille. Vi siger, vi vil noget nyt, men vi gør tingene på samme måde. For den feminine skaberkraft hjælper os til at have mod til at lede vores projekter og arbejde på nye måder.


Den feminine skaberkraft er ikke bedre end vores maskuline logik og handlingskraft, men vi har brug for at skabe balance i mellem dem. Vi har brug for det hele menneske!


Comments


bottom of page