top of page

I mit liv er der to skelsættende øjeblikke...1) da jeg var 20 år og min mor døde af kræft og jeg rejste til Bali.

2) da jeg for nogle år siden solgte mit hus og rejste for nogle måneder til Bali.

 

Første gang fandt jeg en blidhed og omsorg i min ensomhed og sorg efter min mor. Anden gang fandt jeg feminin kraft. Jeg kalder det min indre wild woman. Jeg var på et retreat, hvor jeg rensede alle mine chakraer (energicentrer) for gamle patriarklaske måder at opfatte og være i verden på. Jeg dansede med min indre mand (høvding) og min indre wild woman og oplevede også hvordan den maskuline energi i os er låst og ensomt, og skal passe ind i en bestemt kasse.

Min indre wild woman som jeg fandt på Bali hjalp mig med at give slip og danse en ny kraft frem!


Det var en vild rejse. Det er altid vildt at give slip på kontrollen og gamle måder at være i verden på . Og for mit vedkommende skulle jeg give slip på bolig og min virksomhed i et stykke tid, for at ryste mig fri og finde en tryghed og tillid dybere i mig, som ikke er betinget af ydre forhold.

 

Jeg åbner nu op for 1 døgn på Vildmarken, hvor du kan bo i mit Bali telt, og forbinde dig med din indre wild woman eller mand.

Jeg skaber rummet og rammerne for dig, men du finder svaret og kraften inde i dig. Jeg kan ikke gøre det for dig. Men jeg kan saftsuseme holde energien og visionen sammen med dig.

 

Vildmarken er ikke for alle, men for dig der ønsker dyb kontakt med din mission, ro og kraft. Skriv en privat besked, hvis du ønsker at tage en snak over telefonen, for at høre om det er noget for dig.
 

Big up herfra Vildmarken.

Kærligst,

Gry

 

 

 

 

 

 

 

Comments


bottom of page