top of page

Kort om min personlige (& faglige) rejse... med op og ned og frem og tilbage :)

NØGLEN TIL VORES POTENTIALE BOR IKKE KUN I DET POSITIVE
NØGLEN TIL VORES POTENTIALE & MOD FINDER VI IKKE KUN GENNEM POSITIV TÆNKNING...


Noget, jeg ikke kan holde fingrene fra, er udvikling af vores skaberkraft. Jeg elsker, at hjælpe mennesker og organisationer med at udvikle sig og få hænderne i deres kreative potentiale. For verden har brug for folk, der tænker anderledes, og som finder nye måder at løse samfundets udfordringer på.

Men for at vi kan række efter stjernerne og realisere vores visioner, bliver vi sgu nødt til at stå stærkt i os selv. - Og dette betyder, at vi skal kunne navigere i det indre, at vi kan kende forskel på frygt og intuition samt at vi har styrket vores evne til at lede os selv i spændningsfeltet mellem frygt og vores kreative drivkraft.


Min udviklingstrang handler ikke kun om andre mennesker, da jeg var 20 år, oplevede jeg en stor livskrise efter min mors tidlige død, og jeg påbegyndte en lang rejse tilbage til mig selv og livet. Jeg opdagede, at nøglen til livsglæden ikke lå i et utal af forsøg på at tænke positivt eller at få de svære følelser til at gå væk. Men i stedet begyndte jeg at mærke dem - jeg satte mig bogstavelig talt ud i en mørk skov i flere dage. Hvad ville min frygt mig? Hvad gemte sig bag mit mindreværd? Jeg opdagede pludselig, at de svære følelser ikke var, hvad de gav sig ud for at være, men at de i stedet rummede vigtige informationer og styrker. I mit mindreværd boede en længsel efter at udtrykke mig kreativitet, og i min skam kunne jeg på bunden finde en meget stærk og følsom pige, der havde mange sjove og anderledes idéer. For de svære følelser er ofte sider i os selv, som fra barns ben ikke er blevet mødt og rummet af omverden.

Jeg nægtede, at mine svære følelser skulle holde mig tilbage for at følge mit hjerte, så i flere år ryddede jeg op i mit mindreværd og frygt for kritik, så mine kreative idéer kunne få plads. Og nej jeg er ikke færdig eller perfekt, da det er et dagligt arbejde, at "holde stikket" i sjælen.

Mit indre arbejde har hjulpet og hjælper mig med at udvikle og lede store projekter.

Jeg har gennem tiden kastet mig ud i mange vilde projekter, som ofte så helt umulige ud til at starte med men alligevel lykkedes, da mit stærke "drive", og en masse fantastiske mennesker hjalp til.

Efter jeg blev ramt i en bilulykke i 2019, hvor jeg fik piskesmæld og hjernerystelse, blev jeg tvunget til at stoppe helt op, og midt i krisen hørte jeg en indre kalden efter at udleve endnu mere kreativitet. Derfor genoptog jeg min skrivning, at male billeder og danse. Det var ikke nogen nem rejse, da vores kreative udtryk ofte holdes nede af Hr Frygt, Fru Kritik og Frøken Skam. Jeg skrev derfor bogen "En hyldest til alt i dig" >> for at hjælpe min kreativitet og skaberkraft mere på vej.

Udover at give den gas med min egen kreativitet, uddanner jeg og hjælper jeg også andre med at udleve deres kreative potentiale. For der findes så mange fantastiske seje mennesker, der har så meget vildt at give til verden!

You go - vi ses!

Kærligst, Gry


ERFARING TIDSOVERBLIK I MIT ARBEJDE Ps. sig til hvis du kan finde den røde tråd i mit arbejdsliv... Men altså måske er den røde tråd, at jeg ikke har nogen plan men blot følger det freaking vilde hjerte ;-)

 • Selvstændig kreativitets- og innovationskonsulent og underviser i skaberkraft 2020 - nu

 • Medforfatter på innovationsbogen 2019 "Vil du med i loopet?" download metodebogen i innovation "Vil du med i loopet">>

 • Uddannelse i ChakraDance facilitator

 • Foredragsholder og underviser i indre lederskab og bevægelse - hvordan tager du action på din vision og skaber bevægelse og følgeskab 2015 - 2017

 • Grundlægger og direktør Velkomstfesten for flygtninge i Forum Copenhagen 2016

 • Initiativtager "Hjælp til bådflygtninge på Lesbos" 2015 - se her >>

 • Selvstænding med Soulmeditation & dansemeditation v/ Gry Ravn 2013 - nu

 • Uddannelse i integral meditation v/ Kenneth Sørensen - Psykosyntesen 2013

 • Uddannelse i Feminint Lederskab v/ Kirsten Stendevad 2012

 • Medstifter & uddannelsesleder Projektakademiet - KBH 2010 - 2012 - se den her >>

 • Cand. comm Performance Design, Roskilde Universitet 2012

 • Bestyrelsesformand i SheZone 2009 - 2011

 • Initiativtager Ta' Rummet - en integrationsfestival på tværs 2008 & 2009 - se her >>

 • Initiativtager Forumteater med asylansøgere - Out of the box 2007

 • Initiativtager & projektleder Magi I Hverdagen - interaktiv innovations labyrint 2006

 • Butoh dance 2005

 • Scene 1 - teater og kreativitet 2003 - 2005 .

Ps. du kan læse mere om min personlige rejse og projekter på min blog>>

R

Comments


bottom of page