top of page

Mit møde med min indre vild kvinde♥︎

Har lovet at dele mit første møde med min indre Vildkvinde. Jeg har inviteret tre veninder til fuldmånedans.Vi sætter en intention for, at vi hver især skal møde og heale den styrke i os, som vi undertrykker, og som vi allermest har brug for i vores liv lige nu.

Jeg havde forventet, at jeg i healingsdansen ville møde min indre kreative pige, som jeg skulle integrere endnu mere i mit liv. Men i stedet møder jeg en kvinde med høvdingemanke - en vildkvinde - en medicinkvinde. En kvinde som lever i overensstemmelse med naturen og sin egen natur, som ikke lader sig styre af normer, fordømmelse eller frygt. Hendes blik er intenst og samtidig kærligt. Hun er sin egen, fri af normer og ikke på en fordømmende måde. Hun følger bare sit hjerte. Hun har en uovervindelig kraft. Hun er fåcking vild. Jeg må indrømme, at noget i mig bliver en smule bange for hendes kraft, samtidig med jeg også kan mærke, at jeg virkelig har brug for hendes kraft i mit liv lige nu! For jeg er på røven, jeg har hjernerystelse og føler at jeg er faret vild i en verden, hvor jeg ikke kan finde min hylde. Har en fornemmelse af, at hendes kraft kan hjælpe mig… Jeg spørger hende, hvad der gør, at hun ikke lever fuldt ud i mig.

”Gry, din lille indre pige, som tror, at hun ikke er noget værd, flyder over inde i dig. Skammen borer sig ind i hendes sjæl, og hun mister følelsen af, hvor hun kommer fra, nemlig at hun er en del af naturen. Denne følelse gør, at du ikke tør stole på din intuition og kraft, og at du har brug for andre folks anerkendelse, eller at du skal vinde en million for at følge dit hjerte Men det er vigtigt, at denne forbindelse med naturen bliver en større del af dit liv. Naturens kraft kan hjælpe dig med at heale denne indre pige i dig, der føler sig forkert. Din lille pige skal vide, hvem hun er, hvor hun kommer fra, og hun skal mærke sin smukke kraft.”

Jeg guider os et lag dybere i fuldmånedansen, for at gøre Vildkvindens kraft endnu stærkere i os. For mit indre ser jeg min lille pige og vildkvinden danse sammen. Det er to vidt forskellige energier. En energi som ikke er noget værd og en anden energi, der er værdig. Min vildkvinde tager min lille pige i hænderne og danser rundt og rundt, mens hun kigger hende i øjnene. Vildkvinden lader al sin kraft, visdom, kærlighed og vildskab strømme over i hende – det var ligesom at Vildkvindens øjne blev en portal for healing. Min lille pige bliver skyllet igennem af kvindens vilde natur. Og dette var begyndelsen på min lille piges healing - at møde en kvinde i sin frie natur ♥︎


Comments


bottom of page