top of page

Når vi kvinder mister vores kraft i relationer🌸🌸🌸

Jeg har flere og flere kvinder i 1:1 sessioner, som bliver skilte, og som undervejs har givet deres kraft væk i deres relation, og overhørt egen behov og grænser. Det er smuk rejse at opleve, at de tager deres kraft hjem igen. Vi kunne sagtens gå i en fortælling, om manden har taget kraften fra kvinderne, men det er jeg ikke interesseret i. Jeg har interesseret i som facilitator, hvor gav vi kraften fra os og hvordan tager vi den hjem igen!


Det er generationer af mønstre, som disse kvinder bryder. Der ligger et gammelt kollektivt mønster i vores bevidsthed: at kvinder skal reddes. Vi kan se det i eventyr, i fortællinger, at prinsessen skal reddes. Det feminine skal reddes. Men der er ingen kvinde, der skal reddes. Hvis nogen skal redde nogen, er det os selv, som skal rejse os i vores egen indre maskuline energi, og mærke den uendelige kraft, som vi har adgang til.


Det kan være en provokerende sætning at sige, at vores ydre er et spejl på vores indre. Men tør vi tage ansvar for dette, hvor det ikke handler om skyld og skam, men i stedet om stå som en fredskriger og tage vores fulde kraft hjem, er det en powerfuld rejse. En følelse af endelig at komme hjem!


Når jeg holder rum for at kvinder tager kraften hjem, er det særligt solarpleksus og rodchakraet, som vi arbejder med at rense og tænde den indre ild på fuld skrue igen 


På denne 1. maj og aftagende måne dag ønsker jeg dig den smukkeste dag 🌸🌸🌸


Kærligst

Gry her på min vildmark fuld af mælkebøtter.コメント


bottom of page