top of page

Ny bog på vej

Jeg har en ny bog på vej. Men faktisk er den ikke ny. Jeg startede på den for snart 3 år siden, og så er der bare kommet to andre bøger før den. Men jeg var åbenbart ikke klar. Mit ønske med bogen var, at jeg ville skabe en bog, som bar så meget kraft, at når man tog den i hænderne vækkede den ens feminine kraft. Bum! Intet mindre!Den feminine kraft som kan ligge der i dvale, og som kan tro, at den er forkert, for meget eller for lidt. Men som er dybt forbundet med alt levende, en visdom og en kærlighed, og når vi begynder og lade denne energi strømme i os, renser den alle begrænsende kasser væk, og vi åbner vores sanser og vores hjerte igen - og vi opdager at vi har dybt brug for hinanden og naturen. Og den vigtigste uddannelse som vi kan tage, er inddannelsen.

Comentários


bottom of page