1:1 Session

Jeg tilbyder 1:1 sessioner, hvor du kan arbejde med at:

 

 • Finde og tage handling på dit kreative potentiale
   

 • Gøre brug af din følsomhed og benytte den som en særlig drivkraft og kreativitet i din dagligdag
   

 • Forstå og tage hånd om dine svære følelser såsom tristhed, mindreværd og frygt og hvordan du kan få dem til at spille sammen med dit potentiale

Når jeg - sammen med dig - arbejder med dit indre univers, er jeg optaget af at forstå din sjæls længsel og hjertes potentiale. Sammen skaber vi et trygt rum, hvor du gennem mine guidede meditationer kan finde de svar, som du søger. For det er dig, der er eksperten i dit liv og derfor dig, som har svarene. Nogle gange kan vi bare være kommet så langt væk fra os selv, at vi kan svært ved at hitte hoved eller hale i vores indre. - Og hvis vi også har en stor følsomhed kan det være svært at skelne os selv fra omverden, hvilket ofte resulterer i, at vi bedre kan mærke andres behov end vores egne.

"I min samtale med Gry oplever jeg tilstedeværelse og nærvær, hvor hjertet er i højsædet. Her føler jeg mig forstået og betydningsfuld. Gry formår at skabe et rum, hvor jeg oprigtigt og med varmt og accepterende hjerte, ser mig selv."

Anna Louise Nøhr

Når vi har svært ved at udleve vores potentiale, oplever jeg 3 overordnet tematikker:

 1. VI KENDER IKKE VORES POTENTIALE
  Vi kan have opbygget en personlighed, der mere eller mindre lever op til omverdens overbevisninger, så det kan være svært at mærke, hvad ens hjerte længes efter. Vi kan have undertrykt vigtige sider af os selv væk, som vi ikke troede var acceptable, derfor kan det være svært at mærke, hvad der kalder indeni.

 

 1. VI KENDER VORES POTENTIALE MEN HOLDER DET TILBAGE
  Når vi mærker vores potentiale og ønsker at udleve det, opstår der ofte modstridende stemmer indeni. Der kan fx være frygt, selvkritik, tvivl, som gør at vi søger andre veje end at udleve vores potentiale. Vi kan betvivle, om det overhovedet er rigtigt, om vi overhovedet kan finde ud af det. – Og det er helt naturlige reaktioner, da hjertets drømme ofte aktiverer frygt. Frygt i små mængder kan også være gode tegn på, at vi er på rette vej – vi vågner ligesom i vores komfortzone :)
   

 2. VI KENDER VORES POTENTIALE MEN PRESSER DET FREM
  Frygt kan få os til at løbe væk fra vores potentiale, men det kan også få os til at løbe efter det. Det vil sige, vi er så bange for, det ikke lykkedes, at vi kæmper og presser det frem. I sådan en situation glemmer vi at lytte til hjertet og intuitionen som vejviser: Hvad er det næste skridt, hvad er vigtigt for mig lige nu? Nogle taler her om en balance mellem gøren og væren eller om de maskuline og feminine energier indeni. Altså først at lytte ind til hjertet og derefter handle. Det kan også være svært i et samfund, som er så fokuseret på handling, at det at "lytte indad" i form af pauser, stilhed og meditation ikke sidestilles med rigtigt arbejde.

Sk%C3%A6rmbillede%202014-07-31%20kl.%202

​"Gry, du fører en med sikker hånd gennem hidtil ukendt farvand. Med din ro, varme tillidsfulde personlighed og ikke mindst professionalisme hjælper du med at fjerne forhindringer på vejen fra en fjern fortid. En uforudsigelig og uforglemmelig tur. Tak for det!​"
 

Mette Thule Viggers, Direktør People Innovate