Styrk dit intuitive lederskab 
1:1 SOUL-session - the power of your creative soul

Forløs dit og din virksomheds potentiale. Hvis vi vil skabe forandringer, kan vi ikke gøre som vi plejer. Vi skal bag om vanetænkning - og frygten for at lave fejl - og i stedet benytte vores intuitiv intelligens!

 

Den intuitive intelligens er ikke altid logisk, og det kræver mod at følge den. Ønsker du at træne din intuitive muskel - og kunne forbinde dig med din intuition i en travl hverdag, lede ud fra den og skabe følgeskab, så book en 1:1 SOULsession med Gry Ravn.

Vores intuition er genvejen til at udfolde vores eget og virksomhedens potentiale!

Når vi benytter vores intuitive intelligens i vores private og professionelle lederskab, bliver tingene mere succesfulde, kreative og meningsfulde. Vi springer simpelthen en masse omveje over, når vi ikke prøver at kontrollere eller regne vejen ud, men i stedet lytter til vores indre GPS, der kender den direkte vej til at udfolde vores potentiale.

Din investering

Individuel SOULsession for virksomheder (60 min.)
Kr. 3.000,- inkl. moms.

Individuel SOULsession for private (60 min.)

Kr. 2.000,- inkl. moms.

SOULrådgiver Gry Ravn

Jeg hedder Gry Ravn og er grundlægger af SOUlmetoden. Jeg elsker at følge min intuition, og jeg elsker at hjælpe dig med det. For vi er født som intuitive væsener, og når vi åbner op for vores intuitive potentiale, åbner vi op for helt nye styrker i os selv. Derfor har jeg på baggrund af min 20 års erfaring med det intuitive og innovative lederskab, udviklet SOULmetoden.

Hvad nu?

Hvis du vil vide mere eller booke en individuel SOULsession, er du velkommen til at kontakte mig på tel. 50511150 eller sende en e-mail på gry@gryravn.dk.

"The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift."

Albert Einstein

Grylogo hvid m tekst_edited.png