top of page
Gry Ravn Wild Women souldansforløb.png

A wild woman knows her inner darkness. She loves every part of it, cause she knows it's her way to her feminine power!

7 veje til at forene din indre wild woman og din maskuline handlingskraft♦︎

Ønsker du at forbinde dig med din indre wild woman?

WILD Women Journey er et 7 ugers transformerende online program, hvor du danser gennem dine 7 hovedchakraer i kroppen og forbinder dig dybere med indre wild woman. Hende som er i kontakt med din feminine skaberkraft, healingskraft, intuition og uendelige kærlighed til dig selv, naturen og dine medmennesker. Og ikke mindst i kontakt med din femimine kraft. Din kraft til at skabe fra dit hjerte ♥︎

 

Hvordan foregår Wild Women Journey?


I hver uge befinder du dig et nyt chakra (energicenter) og transformerer dine følelsesmæssige begrænsninger, der holder din feminine skaberkraft tilbage. Gennem guidet souldans vækker du din indre vildkvinde og integrerer hendes feminine kraft dybere i din krop.

Arbejdsprocessen er derfor anderledes, end den mange af os har lært i skolen. Vi starter altid intuitivt, kropsligt og sanseligt, for til sidst at tage den mentale forståelse med.

Forløbet er opbygget omkring en healende, tranformerende og styrkende proces i hvert chakra.
 

Souldans healingsproces Gry Ravn.png
Linkind (Facebook Cover) (2050 x 780 px) (Facebook Video) (Instagram-opslag) (1).jpg

Din indre wild woman


Din indre wild woman hjælper dig med at bryde med begrænsende overbevisninger omkring hvem du er og hvad du kan. Ja, hun bryder med al bullshit, som vi selv og kollektivt har bygget op omkring sig selv. Bullshit og frygt der tæmmer vores smukke kraft.

Jeg bruger vildkvinden som arketype i mit healings- og lederskabsarbejde, fordi hun er dybt forbundet med naturen og den feminine skaberkraft. Vild skal forståes som fri. En fri kvinde, der lader sin kraft, kreativitet, blidhed og kærlighed være fri.
 

Vores Vildkvinde bærer både den maskuline og feminine energi i sig. Hun kan heale, sætte retning, beskytte og skabe.

Jeg afholder Wild Women Journey 2 gange om året:

  • Næste start søndag 3. dec. 2023

  • April 2024

    Alle kvinder kan deltage, som ønsker at forbinde sig dybere med sin indre wild woman og forene hende med sin maskuline handlingskraft. Hep! Jeg rocker glæder mig til denne vilde power rejse! Det er ikke en dans på roser, men det er en smuk kærlighedesrejse, hvor du healer dig selv og dine begrænsninger og omfavner din smukke feminine kraft♦︎

7 veje oversigt_edited.jpg

Dine 7 chakraer (energicentrer) i kroppen kan anskues som et indre landkort over din bevidsthed, da hvert chakra er koblet op på forskellige følelser, tanker, handlinger og livsområder, og påvirker derfor forskellige dele af dit liv.

Vi har flere end 7 chakraer i kroppen, som vores livsenergi strømmer igennem, men i Wild Women benytter du dine 7 hovedchakraer. Disse 7 chakraer sidder fra bunden af halebenet og op langs rygsøjlen.

 

Hvert chakra indeholder bestemte styrker i forhold til din feminine skaberkraft og maskuline handlingskraft, men kan også indeholde bestemte følelsesmæssige blokeringer. Ved at arbejde bevidst og målrettet med et bestemt chakra over en uge kan vi styrke og forene vores skaberkraft og skabe forandring i vores liv.

Jeg hedder Gry Ravn og kort sagt: Jeg elsker at skabe. Jeg skaber ledelsesmetoder, healingsmetoder og sjælsuddannelser, der inddrager intuitionen og skaberkraften på lige fod med vores rationale og gøren.

 

For vi er født som intuitive væsener, og når vi gennem vores sanser åbner op for vores skaberkraft - åbner vi op for helt nye styrker i os selv. 

For verden har brug for mennesker, der har modet til skabe, skille sig ud og forandre det, som ikke virker!

Gry Ravn
bottom of page