top of page
Wild women journey.jpg

A wild woman knows her inner darkness. She loves every part of it, cause she knows it's her way to her feminine power!

7 veje til din feminine skaberkraft

Ønsker du at forbinde dig med din utæmmede skaberkraft?

WILD Women Journey er et 8 ugers transformerende online program, hvor du rejser gennem dine 7 hovedchakraer i kroppen og forbinder dig dybere med indre vildkvinde. Hende som er i kontakt med din feminine skaberkraft, healingskraft, intuition og uendelige kærlighed til dig selv, naturen og dine medmennesker.


I hvert chakra (energicenter) transformerer du dine følelsesmæssige begrænsninger, der holder din feminine skaberkraft tilbage. Gennem guidet trommerejse, souldance (healingsdans) og kreative opgaver, vækker du din indre vildkvinde. Der er en klar struktur, som du skal følge i de 8 uger. 

Alle kvinder kan deltage, for du skal ikke vide en dyt om chakraer. Du skal i stedet bruge dine sanser til at fornemme, bevæge dig og skabe ud fra det, som du mærker.

Arbejdsprocessen er derfor anderledes, end den mange af os har lært i skolen. Vi starter altid intuitivt og sanseligt, for til sidst at tage den mentale forståelse med. Det betyder, at du skal være klar på at arbejde intuitivt og åbent, for derefter at gøre dine indsigter konkrete og handlingsbare i din hverdag. 

Den intuitive dans og de kreative øvelser har intet at gøre med, at du skal skabe noget pænt, men er øvelser, der styrker forbindelsen til din intuition, playfulness og skaberkraft.

Forløbet foregår 2 gange om året, kontakt mig hvis du er interesseret i vide, hvornår næste Wild Women Journey starter.

 You go wild!

7 ways to unleash your feminine power within

7 veje oversigt Gry Ravn_edited.jpg

Dine 7 chakraer (energicentrer) i kroppen kan anskues som et indre landkort over din bevidsthed, da hvert chakra er koblet op på forskellige følelser, tanker, handlinger og livsområder, og påvirker derfor forskellige dele af dit liv.

Vi har flere end 7 chakraer i kroppen, som vores livsenergi strømmer igennem, men i Wild Women benytter du dine 7 hovedchakraer. Disse 7 chakraer sidder fra bunden af halebenet og op langs rygsøjlen.

 

Hvert chakra indeholder bestemte styrker i forhold til din feminine skaberkraft, men kan også indeholde bestemte følelsesmæssige blokeringer. Ved at arbejde bevidst og målrettet med et bestemt chakra kan vi derved styrke vores skaberkraft og skabe forandring i vores liv.

bottom of page