top of page
Skærmbillede_2014-08-04_kl._20_edited.jpg
10_edited_edited.png

Om SOULmetoden
the flow of your creative power

Connect - create - unfold - integrate

SOULmetoden er en form for intuitiv-fitness, hvor du via metodens 4 skabelsesfaser træner at lytte til din intuition, skabe ud fra den og dele den med verden.

Når vi skaber fra vores intuition, bruger vi vores skaberkraft. Vores skaberkraft bevæger sig i en proces, der består af fire skabelsesfaser. Disse fire faser kan vi også finde i naturens 4 årstider og månens 4 faser.

SOULmetoden er udviklet af Gry Ravn. SOULmetodens hovedformål er at styrke din kontakt til din intuition og udfolde din skaberkraft.
 

SOULudfordringen

Uden at kende forskel på sin frygts stemme og sin intuition kan det være vanskeligt at følge sin intuition, fordi den ikke altid er logisk.

Via SOULmetoden træner du at rumme din frygt og genskabe tillid og en dybere kontakt til din intuition.

 

Grylogo hvid navn.png

Intuitionens 4 skabelsesfaser

Connect - create - unfold - integrate
 

I hver af SOULmetodens 4 faser lærer du forskellige SOULtools til at løsne op for de barrierer og styrke de drivkræfter, der gør, at du kan mærke din intuition og skabe ud fra den.

 

Vores skaberkraft er ligesom en muskel, og jo mere du træner dens forskellige faser, jo mere vil du opdage, at du ikke lader dig begrænse af negative tanker, men blot registrerer og rummer dem. Ja, du fortsætter med at skabe, fordi du ikke kan lade være, da du mærker en dyb drivkraft og livsglæde. 

Metodens skabelsesflow er illustreret med 8 tallet, som symbol på foreningen mellem vores sjæl og krop.

8 tallet er også symbol på vores livsenergi og DNAs bevægelsesform, der strømmer igennem vores krop og dens energicentrer.  

5.jpg

Grys forløb i SOULmetoden

bottom of page