top of page
Skærmbillede_2014-08-04_kl._20_edited.jpg
10_edited_edited.png

Om SOULmetoden
dit skaberkrafts fitness

Connect - create - unfold - integrate

SOULmetoden er dit skaberkrafts-fitness, hvor du via metodens 4 faser styrker din skaberkraft og dit innovative lederskab. SOULmetoden er udviklet af Gry Ravn.

Når vi skaber fra vores intuition, bruger vi vores feminine skaberkraft i samarbejde med vores maskuline handlingskraft.

 

Vores skaberkraft bevæger sig i en naturlig skabelsesproces, der består af fire skabelsesfaser: connect, create, unfold, integrate
Disse fire faser
 er universelle,  og vi kan derfor også finde dem i naturens 4 årstider og månens 4 faser.
 

SOULudfordringen

Vi har skabt et samfund, der hylder mere den rationelle og handlende side i os, end vores intuitive og følende side. Men vores skaberkraft og kreative muskel arbejder ikke altid logisk, og derfor skal vi som ledere kunne bevæge os i det ukendte og skabe vejen, mens vi går. Vi skal kunne forskel på frygt og intuition.

Hvis ikke vi kan bevæge os i de legende og ukendte processer, bremser disse tre følelsesmæssige blokeringer ofte samarbejder, grupper og det innovative lederskab:

 

  • Frygt for at miste status

  • Frygt for at lave fejl

  • Frygt for ikke at kunne finde ud af det


Via SOULmetoden træner du at forbinde din feminine skaberkraft med din logiske og handlende side. For ingen af disse 4 faser er bedre end de andre, da vi har brug for at kunne navigere og lede i alle fire faser, for ellers kan vi ikke skabe nyt.

SOULmetodens hovedformål er at styrke din kontakt til din intuition og integrere din feminine skaberkraft i din ledelsesstil.

Grylogo hvid navn.png

Skaberkraftens 4 faser

Connect - create - unfold - integrate


I hver af SOULmetodens 4 skabelsesfaser styrker du at lede fra din intuition samt at løsne op for de indre barrierer, der gør, at du undertrykker din feminine skaberkraft. Hver fase består af tre trin, som vi specifikt kan styrke i os, for at skabe balance mellem vores feminine skaberkraft og maskuline handlingskraft.

 

Vores skaberkraft er ligesom en muskel, og jo mere du lærer den at kende og styrker den, jo mere vil du opdage, at du ikke lader dig begrænse af indre eller ydre modstand. 
 

Metodens skabelsesflow er illustreret med 8 tallet, som symbol på foreningen mellem vores sjæl og krop.

8 tallet er også symbol på vores livsenergi og DNAs bevægelsesform, der strømmer igennem vores krop og dens
forskellige energicentrer.  

Soulmetoden Gry Ravn.png

Forløb i SOULmetoden

bottom of page