top of page

Udtalelser fra mine kunder

"Gry har en unik evne til at se dig, som du er, tro på dig og dine drømme, og hjælpe dig med at finde dine talenter og formål i livet. Grys nærværende, sjove og inspirerende måde skaber tillid, så man tør folde sig ud og blomstre. I processen giver hun redskaberne til at tage sit indre lederskab, så forvandlingen forbliver permanent- - Du lærer at navigere i livet.

Jeg er aldrig den samme når jeg har været sammen med Gry - jeg er mere mig.

Hun er knivskarp, Hun er “empowerment for alle pengene”

Hakon Ask Jensen, selvstændig

 

 

"Jeg har fået utroligt meget ud af at være på kursus hos Gry. Hun er en fantastisk varm og inspirerende dame, som skaber en tryg og positiv atmosfære, med plads til hver enkelt. Man føler sig hørt, set og støttet helt ind i hjertet."

Nanna Lynggaard

 

 

"Mit forløb hos Gry har været en rejse. En rejse som varede kort tid, men som strakte sig over verdenshave - billedelig talt.
Mit personlige behov og min tilstand blev spottet med det samme. I de øjeblikke hvor Gry og jeg sad overfor hinanden, kunne hun aflæse og mærke, hvad der rørte sig i mig. Uden hendes særlige evne til at se i mig og føle, hvad jeg har brug for, ville teorien og teknikken, som hun ellers mestrer, være tom. Grys person er derfor en vigtig drivkraft i min udvikling.

Grys kreativitet fremspringer særligt af hendes karakteristiske spontanitet til at gå ned af ikke-planlagte stier. Stier som afdækkes og afprøves for at føre mig virkningsfuldt igennem forløbet. Dette har gjort mit forløb fremgangsrigt og givet mig viljen ikke at stille mig tilfreds med populære forklaringer på menneskets adfærd. Men i stedet at ville undersøge mit eget, særlige mønster og de dertil knyttede følelser.

Gry giver rum for sårbarhed, men hun lader den ikke stå alene. I stedet favner hun den med accept og tryghed. Denne følelse af tryghed har givet mig modet til at åbne mig samt eksponere mine følelser – mest af alt overfor mig selv. Ligeledes har det givet mig en vigtig viden om, at der midt i sårbarheden og tristheden opstår erkendelser, som ofte medfører forbedringer.

Gry kræver arbejde og udvikling, når hun kan fornemme overskuddet i mig. Men giver omsorg og støtte, når hun ser behovet for tid og bearbejdning. Dette har givet mig roen til at udvikle mig i et passende tempo og vedvarende.

Forløbet hos Gry har givet mig en indsigt i, hvordan jeg kan håndtere den drænende stress, som har præget min hverdag – hvordan jeg kærligt og effektfuldt kan håndtere mit liv med egen vilje og livskraft."

 

Maria Leth 


 

"Hver gang jeg cyklede hjem fra en terapeutisk gruppesession ledsaget af Gry, følte jeg mig fortryllet af sindsro. Gry er et meget nærværende, kærligt, impulsivt menneske. Både i enkelt dialog og når Gry taler til en gruppe besidder hun stor indsigt i individets både smerte og kundskaber. Hun er meget dygtig til hurtigt at etablere et tillidsbånd, der får selv den kontrollerede type til at løsne op og tale frit om både ulykke og lykke.

Mit møde med Gry har givet mig en dejlig blanding af selvforståelse og realisme, og en meditativ ro og følelse af at være tilstrækkelig."

Vira Elfride Brøndum, designer

 

 

 

"Jeg elsker Grys væsen og energi. I hendes nærvær inspireres jeg til at fokusere på det betydningsfulde for mig, således at jeg via glæde, optimisme og kærlighed genvinder min kontakt til mit basale udgangspunkt for vækst og trivsel. Jeg mærker atter, jeg er betydningsfuld og værd at elske, som platform til modigt at stå ansigt til ansigt med mit talent og mine skabende evner. Tænk at Grys lille, fine og lette væsen kan afstedkomme så kæmpe store ting i mig. Det er forunderligt og magisk. Tak smukke Gry."

 

Kh Lise-Lotte, selvstændig People-First

 

 

 

"At deltage på Indre Lederskab Forløbet kom som en impuls, det virkede simpelthen perfekt, i forhold til hvor jeg var i mit liv. Hvad jeg egentligt havde forventet af kurset var intet i forhold til hvad det viste sig at give. Nogle gange møder man mennesker, som med deres blik kan få rødmen til at stige, og sådan havde jeg det med dig, Gry. En utrolig følelse af, at du kunne kigge lige igennem mig, og en skarphed, til at målrette de helt rigtige spørgsmål. Sammen med en evne til at skabe rum, fyld med åbenhed, kærlighed og tryghed. Igennem forløbet kom vi igennem forskellige øvelser, visualiseringer, snakke og coaching. Det var ikke alle øvelser jeg umiddelbart syntes at få noget ud af, før vi bagefter skulle snakke om, hvad man havde fået ud af det, og du, Gry, kunne målrette de helt rigtige spørgsmål, fordi du har den indsigt, så det pludselig gik op for en, at man havde set noget helt "rigtigt" og forståeligt - og slet ikke så ukonkret som man selv troede.

At kunne skabe et forum hvor alle var lige enige om at kunne være åbne og ærlige, var ret fantastisk, og det inspirerede også dem, som havde lidt svært ved det, til at åbne lidt mere op.

Det kan være noget som for mange, og især for mig, kan være vanskeligt i hverdagen. Jeg kan godt lide at snakke, og gerne om mig selv, men som jeg tidligere har fået at vide, bruger jeg det mere som en forvarsmekanisme, for så længe jeg har ordet er der ingen der kan fortælle at jeg gør noget forkert. At blive tvunget til at høre andre snakke om en, med udgangspunkt i ens egne ord, er mega hårdt men enormt berigende! Jeg vil normalt sige at jeg er typen der handler, men lige når det kommer til at handle følelsesmæssigt og lytte efter min krop, er jeg nærmest handlingslammet. Jeg er typen som har brug for et skub i den rigtige retning, og det må jeg sige jeg fik på Indre Lederskab. Der blev sat så mange ting i gang, fysisk, psykisk, fagligt, socialt. Jeg har taget ansvar for mit studie og sagt op på mit job. To ting som jeg længe har skulle fokusere på, men som jo fint kunne fortsætte indtil jeg tog mig sammen. Jeg har igennem dette opdaget andre faglige interesser end jeg troede jeg havde, hvilket tager mig i en helt ny og ukendt retning, som jeg er meget spændt på. Jeg har også været sårbar og skrøbelig lige siden sidst. Jeg græder for et godt ord. f.eks. brugte jeg hele søndag på at græde. Men det er rigtig godt - jeg har brugt det meste af mine teenageår på at blive en hård banan, én som aldrig græder eller er ked af det. Så de sidste år har jeg virkelig fokuseret på at få følsomheden tilbage, og turde være sårbar.

Intet har virket så effektivt som dette kursus! Så tak for at give mig tårerne tilbage Og når man så føler sig lidt skrøbelig, så kan man jo lige skrive til sin coach gruppefra forløbet , som straks er klar med nybagte boller og krammere, det er så fint!

 

For at opsummere, så har jeg været utroligt glad for at deltage på kurset, og jeg føler mig enormt heldig at have fået muligheden for at stifte bekendtskab med dig, kære Gry, du er meget inspirerende. dine metoder har været meget målrettende for mig, og jeg er hver gang gået derfra med en, lidt træt, men sprudlende fornemmelse i kroppen af, at jeg nu pludselig kan se den røde tråd i mit liv og tankemønstre.

Det har været meget berigende at møde så mange fantastiske mennesker, og det har været vidunderligt at kunne mærke sig selv og virkelig gå i dybden, og turde være sårbar. Så tak for et fantastisk forløb - det har virkelig hjulpet mig med at målrette mig mere indad! "

 

De varmeste anbefalinger og tanker Elise

 

 

 

 

"Forløbet har været en stor oplevelse for mig. Hver gang jeg gik med fornyet indsigt i mig selv, og genoplivet tro på mine drømme. Gry er forrygende dygtig til at skabe ”safe space” blandt deltagerne – et miljø hvor man med tillid kan dele sine styrker og svagheder, og dermed lære sig selv bedre at kende, samt få hjælp til at håndtere de udfordringer man står overfor i livet. Forløbet kan varmt anbefales, om det så er økonomien, livsglæden, karrieren, kærligheden, eller noget helt femte der halter – her er der plads til personlig udvikling for alle!"

 

Solvai Kjærulff, studerende

 

 

 

"Gry er en af de mest nærværende, lyttende og anerkendende personer, jeg har mødt. Igennem sessioner med Gry har jeg lært, at man kan nå sine mål, at man som person er fantastisk og at verden ligger for ens fødder. Personligt har og kan hun stadig inspirere mig til at række efter stjernen, tro på mig selv og bevare et positivt livssyn. Jeg vil selv i fremtiden stræbe efter at lede og vejlede på samme måde som Gry. Det er respektværdigt at et menneske kan give så meget af sig selv, være bevidst og professionel, og samtidigt være i stand til at højne et andet menneskes selvværd og selvtillid, som hun har gjort for mig."

Maria Nielsen, AXA Forsikring


 

 

"Gry formår at skabe et trygt og rart rum, hvor alle bliver set og hørt. Jeg oplevede, at jeg følte mig tryg ved at åbne op for nogle private tanker og følelser og sammen med de andre deltagere italesætte og bearbejde disse på en behagelig og anerkendende måde"

 

Tine Willemsen

​​"Gry, du fører en med sikker hånd gennem hidtil ukendt farvand. Med din ro, varme tillidsfulde personlighed og ikke mindst professionalisme hjælper du med at fjerne forhindringer på vejen fra en fjern fortid. En uforudsigelig og uforglemmelig tur. Tak for det!​

 

Mette Thule Viggers, Direktør People Innovate

"For mig er Gry en leder, som ser og guider mennesker i det sted, hvor de er dem selv allermest.
I min samtale med Gry oplever jeg tilstedeværelse og nærvær, hvor hjertet er i højsædet. Her føler jeg mig forstået og betydningsfuld. Gry formår at skabe et rum, hvor jeg bliver mere nærværende omkring mig selv, og hvor jeg oprigtigt og med varmt og accepterende hjerte, ser mig selv.
Jeg oplever, at Grys måde at imødekomme mennesker på og hendes evne til at løfte, er afgørende for min udvikling og for min højere bevidsthed."

Anna Louise Nøhr, konsulent

 

"Gry har hjulpet mig med at få overblik, og genskabt gåpå-mod i alt kaoset. Når jeg har haft brug for vejledning, har jeg været et sted, hvor jeg har haft svært ved at navigerer, finde overblik og strategi imit arbejde. Gry er meget dygtig til at sætte sig fuldstændig ind i sin klients situation, og igangsætte en selvstændig proces, som flere gange har hjulpet mig til at komme videre og klæde mig på til at kunne takle lingende situationer fremadrettet. Esben Weile Kjær, selvstændig

" Gry's session står for mig, som den bedste jeg nogensinde har fået" 

Simone Øster, Playtype

 

 

 

"Første gang jeg mødte jeg op til Grys forløb, var jeg virkelig nervøs. Men gik hjem overrasket og inspireret. Jeg glædede mig til at komme igen. Efter tre gange havde holdet allerede opbygget et sikkert rum, så det føltes trygt og fedt at deltage! Fik rigtig meget ud af det personligt, både værktøjer til at tænke positivt om mig selv og om kærlighed, og generelt gåpåmod for fremtiden."

 

Kærligst,

Maria, studerende

 

​"Jeg har haft mentorsamtaler med Gry. Gennem samtalerne med Gry er jeg blevet mere opmærksom på mig selv og mine omgivelser, og jeg er ikke i tvivl om, at jeg ikke ville have rykket mig på samme måde, hvis det ikke havde været for Gry.

Gennem sessioner med Gry blev et frirum bygget op, hvor tanker og følelser kunne udtrykkes frit. Gry havde god forståelse for at møde mig i øjenhøjde, hvilket var et vigtigt udgangspunkt for min sindstilstand i ovennævnteperiode. Den personlige vejledning med Gry er klart anbefalelsesværdig, og noget jeg ikke ville have været foruden.


Frederik Kok Hansen, Informationsvidenskabelige Akademi "Det har været en rigtig dejlig oplevelse at deltage i Grys online forløb. Jeg er vild med kombinationen af det magiske eventyrunivers og det personlige udviklingsarbejde. Visualiseringsformen fungerer rigtig godt. Jeg følte mig meget tryg guidet af Gry og var hele tiden spændt på, hvad der ventede om næste hjørne på rejsen i mit indre. Rejsen bruger klasiske elementer fra eventyrets verden, men det er originalt og kreativt serveret, så det bliver aldrig forudsigeligt eller kedeligt, hvad der kommer til at ske. Opgaverne som man arbejder videre med mellem hver post, blev præsenteret på en måde, så jeg virkelig fik lyst til at udføre dem.

Jeg tror, det fedeste ved denne skattejagt har været, at den er så kreativt stimulerende, den vækkede glæde og lyst til at tage nye skridt mod at manifestere mine drømme."

 

Camille Alsted (studerende psykoterapeut)

  

 

"Igennem sessions med Gry oplevede jeg hende værende en enorm kærlig og givende coach med evner til at spotte ens styrker og svagheder, for derefter at hjælpe og guide i rigtige retning. Med en professionel og praktisk tilgang, var Gry skarp til at skære ind til benet, og udfordre hvor der var behov, med støttende og empatisk omfavn, altid med henblik på min udvikling."Keren Gelfer – Giv det gavner, danser

"Tak for en god og givende session onsdag den 3 april 2013. Jeg ankom; spændt på hvordan du kunne hjælpe mig, med det der hidtil havde spændt ben for, at jeg kunne træde yderligere ud i offentligheden med mine produkter og gode idéer, og alt det jeg dybt inde i mig ved jeg godt kan og bruge det til at hjælpe andre mennesker videre på deres vej i livet.

Du førte mig ind i mit hjerte, og jeg kom hurtigt tilbage til et tidligere liv, hvor der var sket nogle ting, som gjorde, at jeg ikke kunne/måtte træde frem med den jeg var, og det jeg kunne. Under sessionen spurgte du godt ind til tingene, og guidede mig grundigt ud på den anden side, således at jeg fik transformeret og integreret den energi, der skal til, at jeg nu på bedste måde kan og tør komme frem med det, jeg mener, jeg kan berige verden med.
Tak Gry for din kærlige omsorg under processen. Dit klarsyn og din empati gjorde det let for mig at gøre arbejdet og få et godt resultat, som jeg allerede har stor glæde af."Annette Køster, Selvstændig healer og underviser

 

 

 

 

"Jeg har stiftet bekendtskab med flere forskellige personligheder indenfor personligt lederskab og coaching, og Gry formår i særdeleshed at skabe et rum, hvor folk tør være åbne og ærlige. Hun skaber et rum hvor jeg tør udfolde mig, blotte mig og det sætter mig i en position, hvor jeg kan udvikle mig. Jeg startede forløbet uden kendskab til Gry, men blev varmt overrasket over hendes evne til at stille de spørgsmål, som fik mig til at indse, hvad jeg selv sagde mellem linjerne, og endnu ikke vidste.

Hun er enormt skarp og stråler samtidig med sin kærlige og varme person."

 

Danni Liljekrans, Ingeniør

 

 

 

"Da jeg sagde "ja-tak" til  IndreLederskab forløbet var det med et, og kun et i tankerne; den varme, sanselige nydelse jeg får, når Gry skaber rum og plads til eftertanke og indsigt. Jeg fik selvfølgelig meget mere end jeg havde bedt om.

Pludselig er det ikke nok at sidde og fylde sin krop med gode tanker, godt humør og voksende sole, efter noget tid forstår jeg, at der er ting i min krop, i mit sind og i mine tanker, som jeg kan forstå bedre, udforske mere og beskæftige mig med. Jeg kan have det sjovt med mig selv, inde i min krop. Jeg kan have ro hele tiden, sanselig nydelse hele tiden. Jeg har altid vidst, at jeg kunne alt; Gry gav mig lyst til at udvikle mig selv og viste mig hvordan.

Alt godt til Grys forløb;"

 

Esben Knowles, studerende

 

 

 

 

"Grys nærvær og metode i sessionen har givet mig adgang til nogle af mine begrænsende overbevisninger og transformere dem til noget, som jeg konkret kan bruge til at komme i mål med nogle - for mig - vigtige ting. 

De varmeste anbefalinger herfra"

 

Sophie Hovdekorp, Selvstændig 

 

 

 

"Jeg er så priviligeret at have oplevet Gry både i hendes online virke gennem 'Skattejagt i dit indre', og i den

direkte virkelighed på workshoppen 'Find guld i dine negative tanker og kickass dit potentiale'.

 

Gry mestrer både den online tilgang og det personlige møde til perfektion. Hun er med på beatet teknologisk og forstår at anvende de givne platforme, så man som deltager følges trygt og sikkert i mål, skønt man er på skattejagt i noget så uregerligt som ens indre.

På den 6 timer lange workshop demonstrerede Gry stort lederskab i organiseringen af indhold, hendes personlige tilgang og dybe indsigt. Gry går direkte til kernen, der tydeligt viser hendes powerfulde karakter, samtidig er man aldrig i tvivl om hendes store empati og indre ro.

 

Det er tydeligt, at Gry har arbejdet indgående med sine negative tankemønstre, fundet styrkerne og udlever sit potentiale – til fulde. Det er beundringsværdigt. Jeg kan kun anbefale Grys kurser og workshops.

 

De bedste hilsner Ida Foxvig

 

 

 

"Gry er eminent til, på ingen tid, at skabe et trygt rum som giver en lyst, mod og vilje til at grave et spadestik dybere indeni og få ryddet op i nogle af de ting, der er svære og begrænser en.

Især Grys evne til at guide meditationer har, for mig, været et stærkt værktøj til at indse og forstå ting som før har været mig meget uklare og derfor har kostet mig en del energi og skabt uro indeni. Jeg er gået fra Grys Indre Lederskabs forløb med en større forståelse af mig selv samt et mod på at ændre nogle ting i mit liv.

 

Celine Deela

 

 

"If you don't want to listen, you gotta feel"

Man kan kun starte med et smil, når Gry imødekommer dig med hendes sædvanlige varme, energiske og troværdige personlighed. 
Vi sætter os med en kop the og styrer fokus over på mig og min problemstilling. Det er bare aldrig fedt, selvom det er grunden til man kommer. Gry afdækker hurtigt hvor behovet er, og beder mig om at sætte mig i hendes berømte stol. Her visualiserer jeg min begrænsning. En ny stol bliver hevet frem og bliver bedt om at skifte sæde. Her sætter jeg mig og møder min begrænsning fra et nyt synspunkt og nye tanker, mere udefra om man vil.
Metoden med at skifte stol virker, selvom det umiddelbart virker lidt fjollet. For i overraskelsens moment ligger afbrydelsen af tankespindet og derved chancen for at angribe problemstillingen på ny og på en anden måde. Den fysiske illustration understøtter rigtigt godt.
Efter min session hos Gry har jeg udover at fået luft, også fået afdækket hvad jeg egenlig går og drømmer om, hvad mine begrænsninger er og startet på at overkomme dem. Ikke mindst går jeg derfra med en spirende glæde, lyst og tro på at tage fat i mine drømme, fordi jeg nu er helt klar over at deri ligger den tilfredstillelse jeg går og leder efter. 

Der er ingen tvivl om at Gry mener når hun siger, at der er styrker at finde i dine begrænsninger. Jeg kan kun anbefale dig at lukke Gry ind i dit univers og hjælpe dig med at guide dig hen til "Guldet".

 

Cæcilie Fundahl Månsson, selvstændig

 

 

 

"Jeg har deltaget i indre lederskab Powerforløbet. Jeg kunne kun deltage 1 gang, men denne gang lærte mig utrolig meget om mig selv. Jeg lærte, at finde et rum inde i mig selv, hvor jeg kunne finde ro og skabe power til mine kommende udfordringer. Jeg lærte at træde et skridt tilbage i pressede situationer, og få vendt min frustration og vrede til power og gode energier.

 

Jeg vil klart anbefale et kursusforløb hos Gry. Hun er så imødekommende og dygtig. Efter mit forløb hos Gry har jeg fået et nyt motto: Yo go girl."


Laura Højmark, studerende

 

 

 

“Tusind tak for i dag. Dine kurser er fantastiske. Jeg vil bare fortælle dig, at jeg siden sidst har mødt en mand, der er fuldstændig ligesom min indre mand, som jeg mødte i din meditation. Jeg har aldrig oplevet det før, og det er en utrolig følelse af forbundethed.
Tak, fordi du hjalp mig til at finde min indre mand og transformere alle de andre begrænsninger til styrker, som alt sammen har været med til, at jeg kunne møde en mand, som jeg genkender i mig selv, og som jeg føler mig accepteret og elsket af, helt som jeg er.” 


Kursist, TransformationsForløb

 

 

 

Hej søde Gry

Tak for et fantastisk powerforløb.

 

Jeg oplever at jeg har fået en stor oplevelse med mig. Det at være en del af et kvinde"fællesskab", at sidde sammen med 10 kvinder, som du aldrig har mødt før og åbne op og føle, at man ikke er den eneste. Det har været en god oplevelse for mig.

Jeg har i powerforløbet fået en større indsigt i mig selv som menneske, fået sat ord på mine potentialer og kvaliteter. Jeg tager potentiale-cirklen med mig. 

Dit engagement og din måde at være på har været en stor inspiration for mig. Tak Gry!

 

 

Powerforløbet foregår i smukke lokaler. Stemningen er tryg og uhøjtideligt. Gry går lige til benet så der starter processer med det samme, på en god måde. Hun er ikke berøringsangst og det er rart. Gry er nærværende og der er højt til loftet og plads til meget grin men også til gråd og hvad der måtte komme. 

Dejligt at lave meditationer og at der er meget fokus på kroppen. At der er powermakker. Det er fedt at dele med en enkelt og også at dele i cirklen og på nettet. 10 er et godt antal kursister. Der er god variation på den måde og samtidig overskuelighed. Dejligt at kunne spejle sig i de andre og blive spejlet. Og smukt at komme ind bag facaderne. At det er over tre fysiske gange og med opgaver undervejs på nettet, holder en til ilden og kan være med til at få indkørt lidt andre vaner. 

Gry er skarp, anvender smukt musik undervejs og bruger sig selv meget som menneske i kurset. Hun er en dygtig facilitator. 

Jeg kan godt komme til at tænke på Pippi, når jeg tænker på Gry. En veluddannet sej skøn pippi ano 2015 ️

 

Tak for din dygtighed, arrangement, kreativitet, torvholderi, skarphed og dit kæmpe store mod Gry. Tak for dig!

 

Kursist, Powerforløbet

bottom of page