gry profil.jpg

OM GRY
forfatter-underviser-danser i skaberkraft, intuition & personligt lederskab!

Jeg elsker at få ting til at ske - ting som jeg brænder godt og grundigt for. Ting som kan gøre vores vilde verden bedre! Kort og godt: Jeg elsker at bruge min skaberkraft - og jeg elsker at hjælpe dig med det!

 

Men at bruge vores skaberkraft er sgi ikke altid blot at trykke på startknappen! Ofte holder vi os selv tilbage: hvad vil andre tænke, vi kritiserer os selv eller når vi endeligt skaber noget, får vi en følelse af at være for meget eller for lidt. For når vi benytter vores skaberkraft, udtrykker vi os ærligt - vi er os selv! - Jeg illustrerer ofte brugen af vores skaberkraft med et billede af en indre kilde, der løber igennem os; men som ofte bliver holdt tilbage af Hr. Frygt, Fru Kritik og Frøken skam. - Ja, og når de dukker op, kan vi godt have lyst til bare at fjerne disse svære følelser. Men min erfaring er, at lige meget hvor meget vi ignorerer dem eller benytter positiv tænkning, forsvinder de ikke. Faktisk har vi brug for dem! - men vi skal i stedet have dem til at spille sammen med vores skaberkraft.

Yes, og det er denne personlige rejse, som du kan læse i min bog "En hyldest til alt i dig", der handler den om at finde sin skaberkraft på bunden af sine svære følelser 

Siden jeg var 20 år har jeg arbejdet med skaberkraften og det personlige lederskab, enten skabt store projekter selv eller som Innovationschef hjulpet organistioner med det. Skaberkraften og kreativiteten starter altid hos et menneske. Det kan ingen metode eller system overtage. Men vi kan skabe systemer og metoder, der vækker og støtter op om vores skaberkraft.

Skaberkraften er det vildeste vi har - og den skal vi saftsuseme passe godt på - for verden har brug for vi skaber os - så vi kan skabe en bedre verden!


I nedenstående videoer får du indblik i mit arbejde. - Plus du kan hoppe til min blog, hvor jeg i stor stil deler ud af alt det "uperfekte" - for det er jo der alt "guldet" bor :-)

Vores verden

har brug for kreative mennesker, der bryder med det, som ikke virker...

 

Hvad enten du er leder, iværksætter eller noget helt tredje, så kan vi alle skabe bevægelser. - Bevæge os efter vores drømme, bevæge andre med dem og derved skabe forandrende bevægelser!

"

"Gry har som menneske et særligt drive og livsglæde, der giver mennesker mod til at skabe og tage handling på deres drømme"