gry profil.jpg

OM GRY
forfatter-mentor-underviser i intuitivt lederskab og skaberkraft!

Jeg elsker at følge min intuition - sjælens stemme - lytte ind og tage handling på den. -Og jeg elsker at hjælpe dig med at gøre det! 

 

Når vi lytter og handler ud fra vores intuition, bruger vi vores skaberkraft: Men det ikke altid nemt at følge vores intuition, da vi ofte holder os selv tilbage: vi tvivler på de beskeder, som vi modtager fra vores intuition, hvad vil andre tænke, vi kritiserer os selv eller når vi endelig begynder at være dem vi er, får vi en følelse af at være for meget eller for lidt. For når vi benytter vores sjæls skaberkraft, udtrykker vi os ærligt - vi er os selv!
Jeg illustrerer brugen af vores skaberkraft med en indre kilde, der strømmer igennem os; men som ofte bliver holdt tilbage af vores egen indre Hr. Frygt, Fru Kritik eller Frøken skam. Tænk hvis vi fulgte vores indre strøm, hvad vil der så ske, og derfor bliver det mere "sikkert" at følge den ydre strøm.

 

Siden jeg var 20 år har jeg arbejdet med det intuitive lederskab og skaberkraften, enten skabt store projekter selv eller som Innovationschef og rådgiver hjulpet organistioner med det. Skaberkraften og intuitionen starter altid hos et menneske, det kan intet system overtage. Men vi kan skabe systemer og metoder, der hjælper os med at finde hjem.

For vores skaberkraft er det vildeste vi har - og den skal vi saftsuseme passe godt på - for verden har brug for vi skaber os - så vi kan skabe en bedre verden!

Efter en svær hjernerystelse i 2020, skrev jeg bogen En hyldest til alt i dig - en bog der hjalp mig med at finde hjem - der forvandlede min krise til en dybere kontakt med min sjæl!

Vores verden har brug for kreative mennesker, der har mod til at forandre det, som ikke virker.

Hvad enten du er leder, sygeplejerske eller noget helt tredje, så kan vi alle skabe bevægelser. - Bevæge os efter vores drømme, bevæge andre med dem og derved skabe forandrende bevægelser!

"

"Gry har som menneske et særligt drive og livsglæde, der giver mennesker mod til at skabe og tage handling på deres drømme"