gry profil.jpg

OM GRY
forfatter-underviser-iværksætter

Jeg elsker at få ting til at ske - ting som jeg brænder godt og grundigt for. Ting som kan gøre vores vilde verden bedre! Kort og godt: Jeg elsker at bruge min skaberkraft - og jeg elsker at hjælpe dig med det!

 

Men at bruge vores skaberkraft er sgi ikke altid blot at trykke på startknappen! Ofte holder vi os selv tilbage: hvad vil andre tænke, vi kritiserer os selv eller når vi endeligt skaber noget, får vi en følelse af at være for meget eller for lidt. For når vi benytter vores skaberkraft, udtrykker vi os ærligt - vi er os selv! - Jeg illustrerer ofte brugen af vores skaberkraft med et billede af en indre kilde, der løber igennem os; men som ofte bliver holdt tilbage af Hr. Frygt, Fru Kritik og Frøken skam. - Ja, og når de dukker op, kan vi godt have lyst til bare at fjerne dem. Men min erfaring er, at lige meget hvor meget vi ignorerer dem eller benytter positiv tænkning, forsvinder de ikke. Faktisk har vi vildt meget brug for dem - men vi skal i stedet have dem til at spille sammen med vores skaberkraft.

Yes, og det er denne personlige rejse, som du kan læse i min bog "En hyldest til alt i dig", der handler den om at finde sin kreativitet og skaberkraft på bunden af sin krise.

Siden jeg var 20 år har jeg arbejdet med skaberkraften og det indre lederskab, enten skabt store projekter selv eller hjulpet organistioner og mennesker med det. Skaberkraften og kreativiteten starter altid hos et menneske. Det kan ingen metode eller system overtage. Men vi kan skabe systemer og metoder, der vækker og støtter op om vores skaberkraft.

Skaberkraften er det vildeste vi har - og den skal vi saftsuseme passe godt på - for verden har brug for vi skaber os - så vi kan skabe en bedre verden!


I nedenstående videoer kan du få indblik i mit arbejde. - Plus du kan hoppe til min blog, hvor jeg i stor stil deler ud af alt det "uperfekte" - for det er jo der alt "guldet" bor :-)

Vores verden

har brug for kreative mennesker, der bryder med det, som ikke virker...

 

Hvad enten du er leder, iværksætter eller noget helt tredje, så kan vi alle bevæge os. - Bevæge os efter vores drømme, bevæge andre med dem og derved skabe forandrende bevægelser!

"

"Gry har som menneske et særligt drive, der inspirerer og giver mennesker mod til at tage handling på deres drømme"

  • Grys facebook
  • Grys youtube
  • Gry Instagram

Copyright © 2021 Alle rettigheder forbeholdes Gry Ravn