IMG-3568_edited_edited.jpg

MIN NYE BOG

EN HYLDEST TIL ALT I DIG

Jeg skrev de 12 fortællinger og malede billederne for selv at finde hjem efter en krise. Jeg skrev dem for at finde hovede og hale og transformere det, som holdte mig tilbage for at leve min kreativitet. 
 

Bogens 12 destinationer er et indre landkort over vores mange indre stemmer og følelser - et landkort du kan bruge til at finde hjem og tænde lys i det, du har gemt væk eller længes efter.

For på bunden af mørket kan dit mod og din sjæls længsel bo!

.

"12 personlige og poetiske fortællinger der borer sig ind  
- og vækker din sjæls kreativitet"

HVORFOR SKREV JEG BOGEN...

 

Ærligt talt fordi jeg var på røven... Jeg havde fået hjernerystelse for 2. gang og havde en stærk fornemmelse af, at min hjernerystelse havde et budskab til mig.

Jeg er åbenbart typen, der skal lægges ned og have stolen for døren, før jeg virkelig lytter. Jeg opdagede hurtigt, at jeg ikke levede det liv, som jeg længtes efter - der var en kreativ længsel, som jeg ikke udlevede. Men der kan være langt fra indsigt til handling. Det kan være så hulans svært at få vores handlinger til at spille sammen med vores sjæls drømme.

 

Så derfor skrev jeg de 12 fortællinger, for at favne og forvandle alt det, der holdte mig tilbage. Jeg dykkede direkte ned i al det svære for at forstå, heale og skabe sammenhæng mellem min sjæls længsel, mine følelser og handlinger. 

Yes, og på denne måde hjalp bogen mig med at genskabe mig på ny - og til at begynde at skabe det, jeg drømmer om! Jeg er overhovedet ikke perfekt, men processen satte max fut under min skaberkraft.

- Og jeg ønsker dig den bedste rejse gennem bogen - håber du finder gode skatte!

Kærligst 

Gry

Min tale om kriser, indre fordømmelse og forvandling

Kom med til min online bogfest og hør min tale om krise, indre fordømmelse og forvandling - og mig som fælder nogle rørte tårer (6.40 min).

En hyldest til alt i dig

Teaser om bogen -  jeg fortæller kort om En hyldest til alt i dig

(1.40 min).

DU KAN KØBE BOGEN HER
 

Antennepigen_edited_edited_edited.jpg

HVORDAN BRUGER DU BOGEN?

STÅ SELV - IGEN OG IGEN - REJS VIDERE

 • STÅ SELV 
  Bogen kan stå selv - dvs. du kan læse den uden at gøre andet end at sætte dig godt til rette og fylde en kop med det, som gør dig godt. - Og bare lade de kreative illustrationer og fortællingerne favne dig og dit indre :)


   

 • IGEN & IGEN
  Det er en bog, som kan læses igen og igen, fordi vi rammes forskelligt, alt efter hvor vi befinder os i vores liv. Den ene dag er det måske fortælling 5 som går lige i maven eller hjertet, og noget tid efter vækker fortælling 2 måske noget i dig.


   

 • REJS VIDERE
  Hvis du ønsker at rejse videre og dybere med fortællingerne og dig selv, kan du tage videre på bogens online rejse. Det kunne være super fedt og max sjovt at følges med dig videre!

Fantasiens virkelige verden.jpg

"Gry skildrer på fineste vis alle afskygninger af almenmenneskelige følelser. Det er en bog jeg vil læse igen og igen"

Antennepigen_edited_edited_edited_edited

DIN ONLINE REJSE HJEM...

Yes, som en god ven, sagde til mig efter hun havde læst min bog: "Det er som om, hver fortælling rummer sit eget univers. At læse en fortælling er som at åbne en låge ind til et helt nyt univers".

Og hun har ret. Hver af de 12 fortællinger er en brik af vores bevidsthed - en form for arketype med hver deres følelsesmæssige modstand, egenskaber og styrker. Og de er som en nøgle til at komme endnu tættere på vores sjæl og skaberkraft.

Yes, så jeg har lavet en online rejse, hvor vi rejser igennem de 12 destinationer, og hvor du dykker ned i dit indre univers - både mørke som lys - og rejser endnu tættere på dig selv gennem kreative øvelser og meditationer.

1bog.jpg

KØB 1 BOG

 • Pris 189,- + porto 40,-

 • Du modtager oveni også en kreativ skriveøvelse (værdi 79,-) til bogen.

hjulLOGO GULDGRY BOG.jpg

KØB BOG + ONLINE FORLØB

 • Du kan nu få både bog og online forløb for kun 499,-

 • Juletilbud indtil d.12.12. kl. 11.59. 2020. Normalpris 699,-

 • Grys facebook
 • Grys youtube
 • Gry Instagram

Copyright © 2020 Alle rettigheder forbeholdes Gry Ravn