Du træder ind i Sjælens Labyrint - måske er du en smule bange eller rimelig nysgerrig. Det første rum, som du træder ind i, er Spåkonens hule. Spåkonen kigger lige igennem dig - forbi alle dine lag og direkte ind i din sjæl. Du sætter dig ned, og hun beder dig om at tage en tår af den magiske drik fuld af urter, som du kan skimte i lyset fra krystalkuglen. Hun guider dig ind i dit inderste væsen, hvor du opdager, hvad din sjæl længes efter at udfolde...

 

Med dine inderste drømme i hånden, bevæger du dig videre til Medicinkvindens hule. Medicinkvinden der kan frigøre din sjæl. Hendes kraftfulde og smukke stemme transformerer din fortids begrænsninger til styrker, og gør dig klar til at indtage labyrintens sidste rum - dronningens spiral.

 

Hos dronningen træder du ind i en lysende spiral på gulvet – en spiral der gør drømme til virkelighed. Når du går ind i spiralen, vil du føle mod til at gå efter dine drømme, og når du bevæger dig ud af spiralen, vil du se helt tydeligt, hvad du skal gøre for at udleve din sjæls længsel.

 

 

 

Hvorfor har I bygget Sjælens Labyrint omkring labyrintens, teatrets og meditationens verden?

Labyrinten er i flere tusinde år blevet brugt som et redskab til healing, meditation, beroligende sindet og få kontakt til sjælen. Labyrinten er et overgangsritual. Labyrinten har overordnet 3 faser:

 

1 fase: Retter blikket indad

2 fase: Er i kontakt med din sjæl/sandhed

3 fase: Ser klart hvordan du realiserer din sandhed.

 

 

Teateret har en helt speciel effekt, da den kan skabe et magisk rum, spejle vores forskellige indre sider og gå bag om vores vante tankegange og handlingsmønstre.

Eventyr og arketyper er tilknyttet bestemte historier og kan derved vække specifikke følelser i os. Kvinden med krystalkuglen kan se ind i fremtiden og ind i vores sjæl. Heksen har en stærk intuition og helende evner og kan derfor helbrede sygdomme og løse problemer med den helt rigtige urte drik. Dronningen er hende der bærer nøglen til skatten – til alt guldet på slottet - og derfor har hun magten og evnen til at realisere dine inderste drømme.

 

Hvorfor kalder I det en bevidstheds labyrint?

Fordi labyrintens forkskellige rum repræsenterer forskellige områder i vores bevidsthed. Inde hos spåkonen arbejder du med din overbevidsthed, som er din sjæl/intution/hjerte/visdom - og inde hos medicinkvinden arbejder du med din underbevidsthed. Underbevidstheden som b.la. repræsenterer vores forskellige delpersonligheder, skyggesider og udforløste følelser.

Tilsidst hos dronningen arbejder du med din manifesteringsevne, som er et samarbejde mellem din underbevidsthed og overbevidsthed. 

 

 
Dronningens manifesterings labyrint
Dronningens manifesterings labyrint
press to zoom
Spåkonens skarpe blik
Spåkonens skarpe blik
press to zoom
Den helende lyd går lige i fortiden.
Den helende lyd går lige i fortiden.
press to zoom
Camille Alsted
Camille Alsted

Camille spiller Medicinkvinden i Labyrinten (Nordsjælland). Hun er til daglig Historiefortæller og har et stort kendskab til den shamanistiske verden.

press to zoom
Gry Hebeltoft Sørensen
Gry Hebeltoft Sørensen

Gry spiller dronningen i Labyrinten (Nordsjælland og Kbh). Hun er til daglig Soulcoach og mentor i indre lederskab. Hun har stor erfaring med, hvordan vi ved at eksternaliserer vores indre univers ud i det ydre, fx via en bevidstheds labyrint, kan skabe store forandringer i vores bevidsthed.

press to zoom
Karina Helsted Moe
Karina Helsted Moe

Karina spiller spåkonen i Labyrinten (Nordsjælland ). Hun er til daglig terapeut, yogalærer og mindfulnessunderviser. Hun er ejer af Dyssekilde yogacenter.

press to zoom
Judy Solomon
Judy Solomon

Judy spiller Medicinkvinden i Labyrinten (Kbh). Hun er til daglig Soundhealer og har stort kendskab til, hvordan lyd kan forløse blokeringer i vores indre, så vores sjæl kan få frit løb.

press to zoom
Pia Schirmer -
Pia Schirmer -

Pia spiller Spåkonen i Labyrinten (KBH). Hun er uddannet Psykoterapeut og har mange års erfaringer fra teaterverden. Hun er ejer af kursusstedet Pistolstræde 24 B i København.

press to zoom