top of page
hjulLOGO%20GULDGRY%20BOG_edited.jpg


12 VILDE
DESTINATIONER
EN ONLINE REJSE TÆTTERE PÅ DIN SJÆL

Vores sjæl er lige hér - lige hér mens du læser dette. Men ofte kan vi ikke altid mærke den, da andre indre og ydre stemmer og handlinger overdøver den.

Når vi kommer for langt væk fra vores sjæl, kan vi ofte opleve en meningsløshed eller længsel. Måske forsøger vi at leve op til omverdens forventninger, og har glemt hvem vi er, eller vi har svært ved at følge vores sjæls stemme, da frygten fylder, og andre gøremål har taget over.


På denne  onlinerejse løber vi ikke væk fra disse følelser - tværtimod hopper vi i stedet direkte ned i dem. Vi hopper ned i dem med et åbent sind og et kæmpe lys i hjertet. Bum!


For hvis vi vil have sjælen som en del af vores dagligdag, skal vi kunne navigere i vores indre. - Så på denne rejse arbejder du med at omfavne og kysse det, som holder dig tilbage og bruge din energi til at gå efter dit potentiale.

HØR GRY FORTÆLLE OM
12 VILDE
DESTINATIONER

hjulguld LOGO GULGRY.jpg

ET PERFEKT

TIDSPUNKT

På denne rejse rejser vi tættere på sjælen. - Og der kan sgi nærmest ikke findes et bedre tidspunkt på året, end nu hvor det er jul og hjerternes tid er i højsæde, samt det nye år og ny begyndelse står for døren!

hjulguld LOGO GULDtrekantGRY.jpg

VORES INDRE MODSTAND ER HAMRENDE VIGTIG

Ofte har vi ikke lært at navigere i vores svære følelser, men som jeg skriver i min bog "En hyldest til alt i dig", kan der gemme sig vigtige budskaber og styrker, som vi skal bruge til at udleve vores sjæl!

HVAD INDEHOLDER

DE 12 VILDE DESTINATIONER?
- hjælp hvad er det for en rejse, jeg skal på... :)

online HJUl 12 destinatuoner følelser.jp

Klar parat, hér er dit rejsehjul gennem forløbets 12 destinationer. 
 

I ydercirklen af hjulet ser du de svære følelser, der kan gøre, at vi holder os selv tilbage. Men hver svær følelse har et potentiale og kan forvandles - som du kan læse i indercirklen. I indercirklen støtter vores følelser op om vores sjæl i midten.

Vores svære følelser forsvinder ikke bare. Men i stedet kan vi træne vores evne til at navigere i dem. - Lære at forstå dem, give dem hvad de har brug for og transformere dem, så de spiller med vores sjæl i stedet for imod den. 

Og det er lige akkurat, hvad du skal på denne rejse. - På hver destination  benytter du kreative kanaler såsom dans, intuitiv skrivning og tegning. Samt guidet meditationer og visualiseringer.

FAQ
 

 • HVORDAN FORGÅR DET?
  Når du trykker køb, har du med det samme adgang til hele forløbet - alle 12 vilde destinationer.


   

 • JEG ER ELENDIG TIL DET KREATIVE
  Et stort PYT til hvis du mener,  at du ikke er god til det kreative (men jeg tror forresten heller ikke på, at du er det). For det handler ikke om, at vi skal skabe noget pænt - men i stedet bruger vi de kreative kanaler, da de er hamrende effektive til at komme bag om vante tankegange og komme endnu tættere på vores sjæls potentiale.


   

 • HVOR MEGET TID SKAL JEG BRUGE?
  Forløbet er tilrettelagt sådan, at du skal have tid til at lave det, trods hverdagen i ny og næ indhenter os, så destinationsøvelserne varer mellem 15 - 25 min.   

 • HVOR LANG TID HAR JEG ADGANG TIL ØVELSERNE
  Fra du har købt materialet har du adgang til det i 24 dage. Hvis du ønsker det i længere tid, kan du købe det for 69,- pr måned. Du kan altid opsige abonnementet.


 

Jeg er elendig til det kreative...

Skærmbillede 2020-09-22 kl. 14.13.39.jpg

SKAL DU MED PÅ DENNE VILDE REJSE OG REJSE TÆTTERE PÅ DIN SJÆL?

"Sikke en rejse - utroligt hvad man kan nå at opleve, forvandle og integrere, når man arbejder kreativt og intuitivt"

Skærmbillede 2020-09-22 kl. 14.13.39.jpg
bottom of page