Antennepigen_edited_edited_edited.jpg
hjulguld%20LOGO%20GULDGRY_edited.jpg

12 VILDE
DESTINATIONER

EN ONLINE REJSE TÆTTERE PÅ DIN SJÆL HENOVER JULEN OG IND I DIT NYE ÅR!

Vores sjæl er lige hér - lige hér mens du læser dette. Men ofte kan vi ikke altid mærke eller høre den, da andre indre og ydre stemmer og handlinger overdøver den. - Og når vi kommer for langt væk fra vores sjæl, kan vi ofte opleve en tristhed, meningsløshed eller længsel. Måske forsøger vi at leve op til omverdens forventninger, og har glemt hvem vi er eller vi har svært ved at følge vores sjæls stemme, da frygten fylder, og andre gøremål har taget over.

Ofte er det ubevidste følelser, der holder os tilbage fra at følge vores sjæl. Følelser som frygt, skam og kritik - jeg benævner dem i daglig tale som Hr. Frygt, Fru Kritik og Frøken Skam. 
På denne rejse løber vi ikke væk fra disse følelser - tværtimod hopper vi i stedet direkte ned i dem. Vi hopper ned i dem med et åbent sind og et kæmpe lys i hjertet. Bum!

 


For hvis vi vil have sjælen som en del af vores dagligdag, skal vi kunne navigere i vores indre. - Så på denne rejse arbejder du med at omfavne og kysse det, som holder dig tilbage og bruge din energi til at gå efter dit potentiale.

HØR MIG FORTÆLLE OM
12 VILDE
DESTINATIONER

Hør om 12 vilde destinationer
hjulguld LOGO GULGRY.jpg

ET PERFEKT

TIDSPUNKT

På denne rejse rejser vi tættere på sjælen. - Og der kan sgi nærmest ikke findes et bedre tidspunkt på året, end nu hvor det er jul og hjerternes tid er i højsæde, samt det nye år og ny begyndelse står for døren!

hjulguld LOGO GULDtrekantGRY.jpg

VORES INDRE MODSTAND ER HAMRENDE VIGTIG

Ofte har vi ikke lært at navigere i vores svære følelser, men som jeg skriver i min bog "En hyldest til alt i dig", kan der gemme sig vigtige budskaber og styrker, som vi skal bruge til at udleve vores sjæl!

HVAD INDEHOLDER

DE 12 VILDE DESTINATIONER?
- hjælp hvad er det for en rejse, jeg skal på... :)

online HJUl 12 destinatuoner følelser.jp

Klar parat, hér er vores rejsehjul gennem forløbets 12 destinationer. 
 

Som du kan se indeholder ydercirklen vores svære følelser, der kan gøre, at vi holder os selv tilbage. Men hver svær følelse har et potentiale og kan forvandles - som du kan læse i indercirklen. I indercirklen støtter vores følelser op om vores sjæl i midten.

Vores svære følelser forsvinder ikke bare. Men i stedet kan vi træne vores evne til at navigere i dem. - Lære at forstå dem, give dem hvad de har brug for og transformere dem, så de spiller med vores sjæl i stedet for imod den. 

Og det er lige akkurat, hvad du skal på denne rejse. - På hver destination  benytter vi kreative kanaler såsom dans, intuitiv skrivning og tegning. Samt guidet meditationer og visualiseringer.

I forhold til de kreative kanaler handler det ikke en dyt om, at du skal være god til det kreative eller skabe noget smukt, men vi benytter dem udelukkende, fordi de er yderst effektive kanaler til at få fat i vores intuition og transformere det ubevidste.

Og meget vigtigt: Vores rejse gennem de 12 destinationer må godt være legende og dybt forvandlende på samme tid, så derfor arbejder vi udfra tre rejseprincipper:

Det skal være sjovt, modigt og selvkærligt. Yep, det er aftale!

FAQ
 

 • HVORNÅR KAN JEG STARTE?
  Forløbet går i luften d. 12/12 kl. 12.00 2020 ( ja, jeg kunne ikke dy mig - men med 12 destinationer og d. 12/12 var det hele bare lidt magisk).


   

 • HVORDAN FORGÅR DET?
  Du åbner en ny låge - destination - hver dag i 12 dage. En ny låge med en guidet kreativ øvelse  (såsom dans, male og skrive). Du har adgang til materialet i 24 dage - frem til d. 5, januar 2021.


   

 • JEG ER ELENDIG TIL DET KREATIVE
  Et stort PYT til hvis du mener,  at du ikke er god til det kreative (men jeg tror forresten heller ikke på, at du er det). For det handler ikke om, at vi skal skabe noget pænt - men i stedet bruger vi det kreative til at komme bag om vante tankegange og komme endnu tættere på vores intuition, mod, skaberkraft og glæde. - Og så vil jeg sige, jo mere modstand, jo mere kan der også være at hente :)

   

 • HVOR MEGET TID SKAL JEG BRUGE?
  En stor del af øvelserne er lavet til, at du skal lave dem i små bidder i din hverdag. Der er to former for øvelser: Sæt stikket-i til dig selv og kreative destinationsøvelser.  Sæt-stikket-i er små daglige ritualer du gør af 30  sek. til et minut. Det kan fx ske i badet, mens du taler med folk, laver mad, når du kigger på din mobil. For jeg tror på, at det er disse små ændringer, der samlet kan skabe store ændringer i vores liv. For når vi starter for stort ud med os selv, dør vores gode intentioner ofte hen ad vejen.
  Derudover indeholder forløbet 12 kreative destinationsøvelser af ca. 20 -25 minutter. 

  Så for at svare på dit spørgsmål, skal du dagligt lave 5 stk. sæt-stikket-i af ca. 1 minuts varighed. Plus du skal lave en daglig kreativ destinations-øvelse af 20- 25 minutters varighed. Destinationsøvelserne kan godt udskydes til næste dag, hvor du så laver to på en dag. Men sæt-stikket-i skal laves dagligt. Du kan altid forlænge øvelserne - men dette er et minimum for at skabe en effekt.


   

 • KAN JEG BEHOLDE ØVELSERNE
  Du har adgang til materialet i 24 dage fra du har købt det. Yes, og hvis du ikke kan give slip på det - kan du altid købe det for good.


 

Jeg er elendig til det kreative...

"Sikke en rejse - utroligt hvad man kan nå at opleve, forvandle og integrere, når man arbejder kreativt og intuitivt"

Skærmbillede 2020-09-22 kl. 14.13.39.jpg

VIL DU MED PÅ REJSEN?
DET VIL BARE VÆRE FANTASTISK SKØNT OG REJSE SAMMEN MED DIG IND I DET NYE ÅR MED FØLSOMHEDEN, MODET OG KREATIVITETEN  I FØRERSÆDET!

- OG SELVFØLGELIG ET  MEGA RUNGENDE JUBIII!

Skærmbillede 2020-09-22 kl. 14.13.39.jpg
 • Grys facebook
 • Grys youtube
 • Gry Instagram

Copyright © 2020 Alle rettigheder forbeholdes Gry Ravn