top of page
Gry Ravn_edited.jpg

♦︎1 :1 session - Væk din feminine skaberkraft 

I denne healingsession åbner du op til din feminine energi og opløser blokeringer i dine chakraer, så din feminine energi kan strømme frit i dig, så du kan mærke dit kald og din kraft til at være dig.

Pris: 1850,- pr. session a' 75 min.
 

♦︎ Individuelt wild woman forløb - over tre sessioner

På dette individuelle forløb vækker du din indre wild woman og lader hende heale dig og vise dig vej i livet. Din indre wild woman renser gammelt bullshit og overbevisninger væk, og forbinder dig med din livsglæde, skaberkraft og sjæls potentiale♦︎

Pris: 3600,-  for individuelt forløb a' 3 sessioner a' 55 min.
 

♦︎  Individuelt forløb - Styrk dit wild lederskab - forening af dit feminine og maskuline lederskab

Foren din feminine skaberkraft med din maskuline handlingskraft. På dette individuelle forløb balancerer du din maskuline og feminine energi, så de samarbejder i stedet for at modarbejde hinanden. Når vores feminine og maskulin energi forenes, kan vi lytte til vores sjæl og skabe ud fra den. Vi viser verden, hvem vi er, samarbejder på tværs og går efter vores mission☽

Pris: 6000,- for individuelt forløb a' 5 sessioner.

 

"Gry er magisk!

Jeg har fået 3 sessioner og har stadig svært ved helt at forklare hvad der foregår andet en jeg er på en briks og Gry taler blidt til mig. Resten sker af sig selv. Men resultatet er for vildt. Fra at være helt i knæ til at stå stærkt i egen power og på en måde føle sig genfødt, med fat i sig selv og egne grænser er en transformation jeg aldrig har oplevet i det tempo. Det er en fantastisk rejse og oplevelse. Er dybt taknemmelig. Gry kan noget der ikke kan beskrives men SKAL opleves”
 

Zennie Storm

Wild session og individuelt forløb med Gry Ravn

Er du leder i en virksomhed, så gå til mit Wild Leadership

SOUL METODEN (Logo) (3)_edited.png

Dit indre lederskab afspejles i dit ydre lederskab.
Jo mere vi kan heale og balancere vores maskuline og feminine kvaliteter i vores personlige lederskab, jo mere kan vi udfolde os som de vilde ledere vi er! 

Praktisk
 

1:1 sessionerne foregår enten på zoom eller mine lokaler i House of Healing Tranformation og Leadership,  Østbanegade 15 st. tv. 2100 Kbh. Ø.  (3 min. gang fra Østerport St.)

Kontakt mig for mere info, omkring hvilken session eller forløb, der passer til dig ♥︎

Gry Ravn

tlf. 5051 1103

gry@gryravn.dk

 

"The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift."

Albert Einstein

Grylogo hvid m tekst_edited.png
bottom of page