top of page

Smerten i at holde dit potentiale tilbage...


Set you free.jpg

Længsel og meningsløshed kan opstå, når vi føler, at vi har mere at tilbyde verden, end det vi til daglig udretter…

Oftest er vi fanget i en indre strid, hvor vi på den ene side har vort hjertes potentiale og ønske om at gøre en forskel - og på en anden side har en selvkritik af vores potentiale.

Denne indre strid foregår mere eller mindre bevidst og sørger for, at vi ikke handler på vores drømme.

Et skridt på vejen er selvfølgelig at kende vores begrænsninger og potentiale, men så længe vi ikke handler på dem, kan uoverensstemmelsen mellem vores handlinger og potentiale rent faktisk skabe endnu mere længsel og meningsløshed.

Så for lige så stille at bryde denne indre strid er det vigtigt, at du gennem små eller store skridt sætter handling på dine drømme. For med dine handlinger - store som små - viser du din frygt og selvkritik i underbevidstheden, at du vil dine drømme!

Men det kan selvfølgelig være svært at handle på vores drømme, hvis vi mærker en indre strid, derfor skal vi have kroppen og hjertet på banen.


Ligesom vores mentale sind fylder en stor del af vores bevidsthed, skal vi også have vores hjerte og krop med på banen. Via vores krop og hjerte har vi nemlig adgang til en følelse af værdighed.

En værdighed som giver en fornemmelse af, at vi er gode nok, som vi er lige hér og nu; og ikke først når vi opnået en bestemt uddannelse, karriere, bolig, familie, spirituel tilstand eller et bestemt udseende. Uanset hvad vi har præsteret - eller ikke har præsteret, og hvad vi har oplevet i livet, bor der en følelse af værdighed i hjertet.

Du kan højst sandsynligt mærke den lige nu, hvis du tager din opmærksomhed fra dit hoved til dit hjerte. Forestil dig at du trækker vejret ind og ud af dit hjerte...

Måske mærker du en varme i dit hjerte, et stik eller måske ser du et lys eller noget andet for dig.

Lige her bor din følelse af, at du er god nok, som den du er. - Nemlig en fantastisk følelse som kan give dig motivation til at handle på dine drømme :-)

Kærligst Gry


hjertespotentiale

bottom of page