top of page

Hold nu fest - er det fuldstændigt vanvittigt at have booket Forum Cophenhagen?


Nogle gange tænker jeg: er jeg fuldstændig vanvittig at have skrevet under på en lejekontrakt til Forum for at holde en stor velkomstfest for flygtninge? Hvortil vi lige skal skaffe knap 754.500 kr. til Forum inden d. 14. august (Forum har allerede givet os en god aftale ).


Og svaret er nok enkelt: Ja, jeg er fuldstændig vanvittig.


Men midt i mit pres over at skulle skaffe 600.000 kr., ringer telefonen og Lone Loklindt meddeler, hun lige at skaffet 100.000 kr. fra Frederiksberg Fonden. Yes, så mangler vi kun 654.500:-) Og forleden meddelte Velkomstfestens nyetableret bestyrelse også, at de vil forsøge at skaffe 25.000 kr. hver (jeg har lovet at lave ormen, hvis det lykkedes ).

Og sådan er det med vanvittige projekter, man kan aldrig helt vide, hvordan det lykkedes, men man skal have is i maven, ideen i hjertet og krudt i røven.


Og for filan da... hvor jeg håber af hele mit hjerte, at det lykkedes. Bum! Ja, og meget er allerede lykkedes.Velkomstfestens erhvervszone har fået et program med seje virksomheder, debattører som arbejder på nye løsninger for at få flygtninge i arbejde. Og i Jobzonen arbejdes på at lave jobmatching mellem flygtninge og virksomheder.

Og apropos krudt i røven så er jeg meget imponeret over Velkomstfestens frivillige team (der bliver større og større), som bare tager action og laver reklamefilm, hjemmeside, logoer og finder seje foreninger, forfattere, organisationer, musikere og virksomheder, der vil deltage.


For Velkomstfesten er et folkeligt initiativ – et initiativ til at slå den røde løber ud og fortælle om alt det vi kan og alt det vi skal sammen.


Håber så meget at se dig til action lørdag d. 10. september kl. 12 i Forum!

Det er gratis at deltage - men du kan støtte Velkomstfesten – og alt fra 10,- 50,- 250,- 1500,- 25.- er bare så mega meget velkomne♥


NEWS: Lige nu arbejdes på at få b.la. MIcrosoft til at hjælpe med Jobmatching af 600 flygtninge, vi har møde på torsdag.

Og snart ser du vores crowfundingfilm på Arrivas busskærme, som kære Advice har fikset.


Kærligst Gry

Comments


bottom of page