top of page

I samtale med med min frygt henover morgenkaffen – uden filterGry: Frygt du holder mig tilbage, hvad er det du vil? Frygt: Jeg vil bare sørge for, at alle har det godt. Jeg vil sørge for, at folk kan lide dig. For hvis du begynder at føle dig noget værd, kan jeg ikke styre dig mere. Og så skaber du måske noget, folk ikke kan lide, og så har vi balladen, så er du ude i varmen. Puha Gry det holder jeg ikke til. Bliv hér i komfortzonen!

Gry: Men frygt hvis jeg bliver i komfortzonen, vil jeg jo fortryde det på mit dødsleje. Jeg tror faktisk, vi begge vil fortryde det. Du har passet på mig længe. Du har sørget for, at jeg ikke stak for meget ud. Det er jeg virkelig glad for, da det kræver lidt nossere at stikke ud. Men jeg tænker, at jeg er nået en alder, hvor det sgu er sjovere at følge sit hjerte. Men faktisk har jeg stadig brug for dig. Du skal bare ikke være styrmand, men mere en sparringspartner. For ind imellem har jeg brug for din evne til at gennemtænke alting og stille forskellige scenarier op, men det skal spille sammen med mit hjerte. Så fra nu af bliver det hjertet, der er vores styrmand. Hvad tænker du om det?

Frygt: Altså jeg kan sgu mærke, at jeg er lidt træt, så det lyder egentligt meget rart, at nogle andre tager over. Jeg trænger faktisk også til lidt ferie, - sådan du ved ligge lidt ned og nyde solen med en drink. Men jeg er glad for, du kan se, at jeg til tider også har været en hjælp. Men jeg må indrømme dit hjerte, er lidt vildere end mig. Det kan noget med at manifestere... Så Gry, jeg vil gerne med på denne rejse, skal bare lige ligge lidt i en liggestol med en drink eller to.

Gry: Det så fint Hr Frygt, du kommer bare når du har lyst. Jeg tror faktisk også, du vil synes, det er ret sjovt… Frygt: Det ved jeg Gry, for jeg har smugkigget lidt på afstand :-)

Godmorgen til DIG herfra min morgenkaffe, frygt og drømme uden filter.

Comments


bottom of page