top of page

Jeg har solgt vores hus og taget en måned til Bali med min datter♥︎🤘


I starten af året sad jeg og snakkede med en veninde om, hvad vores hjerte længtes efter at gøre. Og jeg svarede prompte at rejse med min datter til Bali. Men afviste det også igen med 117 begrundelser♥︎ som der ofte opstår, når hjertet drømmer stort

Men min veninde holdte mig fast og lod mig ikke slippe. “Hvorfor gør du det ikke…”

Og nu sidder vi sgi her 6 måneder efter. Jeg kan mærke, at det er en vigtig tur for os - en følelse af noget vigtigt vil ske!


I dag så vi den sejeste skole for børn, hvor man går i skole for at gøre en forskel for sig selv, sine nærmeste og verden. Man får ikke karakterer, for det er ikke sundt, mener de. Men den vigtigste karakter er, at børn har en tro på selv og de kan gøre en forskel

Vilde synes jeg skal starte sådan en skole, når jeg kommer hjem

Ja, og apropos hjem, hvor skal vi så bo, når vi kommer hjem fra Bali? Vi har lejet et fantastisk hus i Liseleje indtil 1. februar. Men derefter står det åbent.

Yay, det er sgu vildt! Efter 7 år i den fantastiske økoby, vidste jeg, at jeg skulle sælge, så det nye kunne komme til.

Men hvad det er, ved jeg ikke. Måske en skole, måske et retreatsted, måske en jurt, måske?

Nogle gange når jeg følger mit hjerte, kan jeg se målet klart. Og andre gange er det blot en fornemmelse af at noget nyt skal ske, og at jeg kun kender mit næste skridt.

Yes, og lige nu er mit næste skridt at være her på Bali med min datter. Jeg ønsker at vise hende, at der findes et sted på jorden, der minder mig om hendes smukke vilde hjerte ♥︎


Comments


bottom of page