top of page

Savnet i mit hjerte minder mig om min kærlighed i himlen...

Mor, jeg sidder her i min nye lænestol. – Og jeg har lyst til at fortælle dig noget. Jeg har lige udgivet en bog eller ret og sagt jeg har lagt mit hjerte i en bog. Og lige nu er jeg mega bange og ville ønske du var her. – At jeg kunne hvile mit hoved på dit lår, og du ville stryge mig over håret og sige, at alting nok skulle gå. – Og så ville du smile til mig på en måde, som kun mødre kan. Ja, og så ville vi tale om livet, og du ville fortælle mig, hvor stolt du er af mig - fordi det ikke er hver dag, at man lægger sit hjerte i en bog. Jeg ville smile tilbage til dig og måske lave en kop the, fordi værre er det jo ikke. - Og bagefter vil vi måske tale lidt om min økonomi, at jeg skal huske at lægge nogle penge til side og ikke bruge dem alle på en ny lænestol ☺


Og selvom det nu er over 20 år siden, du tog afsted, føler jeg alligevel der er noget, der stryger mig over håret. Og mens jeg sidder her i min nye lænestol og mærker savnet og kærligheden, vil jeg ikke være det foruden. For mit savn er min direkte kanal til dig - mit savn minder mig om min kærlighed i himlen ❤

Comments


bottom of page