top of page

7 dage - 7 souldanse 
Dans din feminine kraft fri!

Så danser vi lige om lidt gennem dine 7 chakraer (energicentrer) over en uge. En souldans hver dag, der styrker din feminine skaberkraft.

Yes, efteråret er over os, og efteråret inviterer dig til at vende opmærksomheden indad, og mærke og vande dig og din energi.


I Souldans mærker du ind i dit chakra, transformerer det, som holder din feminine kraft tilbage og du danser nye styrker ind.

Souldans forløbet er en indre healingsrejse gennem din krops 7 chakraer, hvor Gry hver dag guider en souldans, hvor du forbinder dig dybere med din feminine skaberkraft.

 

Souldans består af guidet meditation, dine egne intuitive bevægelser, din intention og visualiseringskraft, der vækker din feminine skaberkraft.


 

Gry Ravn Souldans .jpg

Hvad er chakraer

Vi har flere end 7 chakraer i kroppen, men i Souldans arbejder du med dine 7 hovedchakraer. 

Vores chakraer modtager energi, fordeler energi og udlader den igen. Din krops chakraer rummer forskellige styrker og aspekter af din feminine skaberkraft. 

 

Alt efter hvilket chakra du danser med, vil du kunne fornemme, at de vibrerer på forskellige niveauer og har forskellige styrker i forhold til din feminine skaberkraft. Ved at danse bevidst med disse forskellige energicentrer kan vi ændre vores indre tilstand og balancere vores livsenergi.

 

Vores chakraer er fantastiske at arbejde med, når vi vil balancere vores feminine og maskuline side, for vores feminine energi er ikke noget, vi først skal forstå mentalt, det er noget vi mærker og styrker gennem vores sanser, intuition og følelser.

 

7 souldanse over 7 dage

Souldans forløb Gry ravn.jpg

Hvordan kan souldans hjælpe?

Når du i souldans bevæger dig ud fra et af dine 7 hovedchakraer, bevæger du energien i dit chakra. I og med energien begynder at bevæge sig, kan stagneret energi og blokeringer opløses. Når du gennem dansen transformerer energi, er det ofte følelser, som er fortrængt dybere eller som vi ikke har ord for endnu. Måden hvorpå folk oplever forløsningen i souldans kan være forskelligt, men ofte kan følelser dukke op, indre billeder, minder samt spændinger.

 


Hvordan filan danser jeg souldans?

Du skal ikke gøre så meget andet, end at mærke din krop og dine chakrarer. Dvs. tag din opmærksomhed ned til det chakra, som vi danser med. Forestil dig at du trækker dit vejr ind i chakraet, og du kan evt. lægge en hånd på det. Og lad så de indre billeder, tanker, følelser og impulser komme til dig, som opstår undervejs i dansen, og bevæg dig ud fra dette.

Ja, hvis du mærker tvivl eller frustration, danser du den dans. Tvivlen på om vi gør det rigtige, kan være en stor del af vores liv – både ubevidst og bevidst. Så tag denne følelse med i dansen og bevæg den, så den kan få lov at forvandle sig.

Yes, bevæg det som er. You go!

Vores chakraer og den intuitive dans er fantastiske værktøjer til at balancere vores feminine og maskuline sider, for vores feminine energi er ikke noget, vi først skal forstå teoretisk, men det er noget vi mærker og fornemmer gennem vores krop!

Feminin og maskulin energi

 

Den feminine skaberkraft strømmer i alt levende, og vi finder den i naturens fire årstider og i månens faser. Men vi finder den også i os mennesker. Både kvinder og mænd. Vi har både en maskulin og feminin energi. Helt sort på hvidt kan vi sige, at vores feminine energi er vores intuitive og følende side og vores rationelle og handlingskraft er vores maskuline side.
 

Men ofte er vores feminine energi - det intuitive og sanselige - ikke trænet helt så meget som vores maskuline energi, da vi har opbygget et samfund, der hylder mere det rationelle og vores handlingkraft.

Ubalancen mellem vores feminine og maskuline sider kan give os en følelse af at løbe bagefter livet eller forsøge at opnå noget udenfor os  selv. Vi kan have svært ved at mærke, hvem vi er eller hvad vi brænder for. For vores feminine energi hjælper os med at være forbundet til vores intuition, være kreativ skabende og gå nye veje.​

Hverken den feminine eller maskuline energi i os er bedre end den anden, for vi har brug for begge energier. Hvis vi har dyrket meget den maskuline energi i vores liv, kan det være en god idé at give den feminine energi mere plads.

Når vi vil styrke vores feminine energi, er det ikke noget, vi skal tænke os til. Men vi styrken vores feminine skaberkraft via vores sanser b.la. gennem kreative udtryksformer, stilhed, intuitiv dans og naturen. Vi skaber os ♥︎

souldans Gry Ravn

Sanni

"Kan 7 danse med ca. 20 min. gøre en forskel? Svaret er enkelt: Nope...det kan det ikke... det kan gøre en kæmpe forskel. Det er længe siden (faktisk flere år), at jeg har haft sådan en ro i min krop og sjæl, samtidig med at jeg føler jeg svæver afsted"
Souldans healingsproces Gry Ravn.png

Vibe Møller

“En vidunderlig guidet Gry-danserejse igennem mit indre. Et møde med mit ubevidste og en vækkelse af min skaberkraft!.”

Hvordan foregår Souldans forløbet?
 

TID
Souldans foregår online og varer 7 dage, hvor du hver dag danser din feminine skaberkraft i live i et nyt chakra. Gry går live hver dag kl. 12 nu
l dut med en ny souldans (20-30 min). Er du forhindret i deltage live, kan du danse souldansene på replay.
 

Jeg afholder Souldans forløbet 4 gange om året. :

  • Søndag d. 12. nov. 2023

  • Søndag d. 14. jan. 2024

  • Søndag d. 10. mar. 2024

  • Søndag d. 8. sept. 2024
     

Du har adgang til dansene en uge mere efter den sidste dans. Så hvis du mangler at danse nogle dansene, eller ønsker at danse dem flere gange, har du en ekstra uge indtil d. 26. nov. 2023.

HVOR

Yes, giv dig selv et frirum og feminint energiboost. Plot dine hørebøffer i ørene, lyt til Grys guidning enten live eller på replay.  Du kan enten danse inde eller ude, alt efter hvad der passer dig.

 

Udstyr
Det kræver ikke meget at danse, men et par trådløse hørebøffer eller en højtaler, så du kan høre musikken ordentligt og få musikkens vibration ind i din krop. Yes, og hvis du er til at danse udenfor, er en flyverdragt bare sagen, skal jeg hilse at sige.

Pris:

Souldans forløbet koster 229,- Det har det gjort de sidste par år, trods alt andet stiger. Men alle skal have mulighed for at ryste røven og hjertet frit!


Jeg rocker glæder mig til at danse med dig ♥︎
Kærligst, Gry

 


 

unnamed.jpeg
Souldans healingsproces Gry Ravn.png

"Der sker intet, før noget bevæger sig"
Albert Einstein

Er du til mere Souldans efter de 7 dage, kommer mit 7 ugers Wild Women Journey forløb til december♦︎ Hep🤘

bottom of page