top of page
Vildt Lederskab for kvindelige ledere Gry Ravn.jpg

Wild Leader er for ledere og pionere, hvor du styrker din feminine skaberkraft og forener den med din maskuline ledelsesstil.

 

Vi har skabt et samfund, hvor vi hovedsagligt dyrker og værdiger den maskuline side i os mennesker – den logiske og handlende side - hvorimod den følende, den intuitive og vores indre forestillingsevne er mere eller mindre tilsidesat. Men både mænd og kvinder har adgang til en feminin skaberkraft, og har vi ikke kontakt med den, går livet ofte for stærkt eller vi gentager fortiden og forbliver i samme rille. Vi siger, vi vil noget nyt, men vi gør tingene på samme måde. For den feminine skaberkraft hjælper os til at være i kontakt med vores intuition, og lede vores projekter på nye måder. 

VILDT LEDERSKAB BLOMST_edited.jpg

Dit indre lederskab afspejles i dit ydre lederskab
Vores ydre liv er et spejl på vores i indre. Jo mere vi kan balancere og integrere vores maskuline og feminine kvaliteter i vores lederskab, jo mere kan vi udfolde os som de vilde ledere vi er! For vi og vores samfund har meget brug for begge sider, ellers skaber vi systemer og arbejdspladser, hvor mennesker mistrives.

"The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift."

Albert Einstein

Grylogo hvid m tekst_edited.png
bottom of page