top of page
Vildt Lederskab for kvindelige ledere Gry Ravn.jpg

Vildt lederskab er for kvindelige ledere og pionere, hvor du styrker din feminine skaberkraft og forener den med din maskuline ledelsesstil.

 

Vi har skabt et samfund, hvor vi hovedsagligt dyrker og værdiger den maskuline side i os mennesker – den logiske og handlende side - hvorimod den følende, den intuitive og vores indre forestillingsevne er mere eller mindre tilsidesat. Men både mænd og kvinder har adgang til en feminin skaberkraft, og har vi ikke kontakt med den, går livet ofte for stærkt eller vi gentager fortiden og forbliver i samme rille. Vi siger, vi vil noget nyt, men vi gør tingene på samme måde. For den feminine skaberkraft hjælper os til at være i kontakt med vores intuition, og lede vores projekter på nye måder. 

Vildt lederskab forløbet kan både tages både som individuelt forløb og i gruppe. På gruppeforløbet er der max plads til 6 kvinder. Du skal være klar på at arbejde intuitivt med dit lederskab, for først tilsidst at bygge logik og rationalet på.

VILDT LEDERSKAB BLOMST_edited.jpg

Dit indre lederskab afspejles i dit ydre lederskab
Vores ydre liv er et spejl på vores i indre. Jo mere vi kan balancere og integrere vores maskuline og feminine kvaliteter i vores lederskab, jo mere kan vi udfolde os som de vilde ledere vi er! For vi og vores samfund har meget brug for begge sider, ellers skaber vi systemer og arbejdspladser, hvor mennesker mistrives.

Praktisk 

Vildt lederskab forløbet kan både tages både som individuelt forløb og i gruppe. På gruppeforløbet er der max plads til 7 kvinder. Næste hold starter:

 

Fredag d. 15. dec. 2023 kl. 10 – 13, Kyneb & Ravn, Østbanegade, Kbh Ø.

Kontakt til din feminine skaberkraft

 

Fredag d. 12. jan. 2024 kl. 10 – 13, Kyneb & Ravn, Østbanegade, Kbh Ø.

 Heal og foren din feminine skaberkraft med din maskuline ledelsesstil

 

Fredag d. 16. feb. 2024 kl. 10 – 13, Kyneb & Ravn, Østbanegade, Kbh Ø.

 Brug din feminine skaberkraft til manifestere og lede dine projekter med

 

Fredag d. 15. jan. 2024 kl. 10 – 13, Kyneb & Ravn, Østbanegade, Kbh Ø.

 Integration af din feminine skaberkraft

 

 

Pris: 14500,- Betales inden opstart.
Kontakt Gry Ravn for tilmelding og spørgsmål >>

 

"The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift."

Albert Einstein

Grylogo hvid m tekst_edited.png
bottom of page