top of page

Mand eller kvinde! Er du bange for din feminine kraft?

I mine 1:1 sessioner hvor jeg hjælper mænd og kvinder med at forløse deres feminine skaberkraft, er det ofte indre fordømmelse, som holder vores feminine energi nede!


Bag fordømmelsen kan ligge en stor frygt.

Frygt for glæde, for leg, for kaos. Frygt for vores sande udtryk. For hvad ville der ske, hvis vi fulgte vores egen indre livskraft. Hvis vi ikke gik med den ydre strøm, men fulgte vores indre strøm.


Jeg kan love dig, at mange af de måder, som vi har opbygget vores samfund på ville ryge. Vi ville sige nej til ting, som er dårlige og vi ville skabe nye systemer, der gavnede os selv og vores børn.
Lige nu ser vi i vores samfund, at den forandring, der er på vej, kommer ikke politisk eller fra top ledelsen af. Den sker blandt du og jeg. Den sker blandt helt almindelige mennesker, der bryder med det vante og skaber nye måder at leve på, være familie, bo, gå på arbejde, tænke på!


Mærker du også, at det rykker indeni - og at der er noget nyt i dig, der er på vej? Uden du præcis ved, hvad det er eller kan sætte ord på. For sådan er det med den feminine skaberkraft, den starter ofte med små frø og spirer, og først tilsidst får vi en mental forståelse af, hvad der var på vej.


bottom of page