top of page

Wild Leadership - styrk dit intuitive lederskab henover sommere!


Jeg elsker at skabe nyt. Mest af alt elsker jeg, hvis jeg modtager en udfordring fra en organisation, hvor jeg sammen med organisationen skal skabe en ny løsning.


For når vi møder udfordringer, er det et tydeligt tegn på, at vi ikke kan/må gøre som vi plejer, selvom vores lineær tænkning blot tror, at vi skal spare eller effektivisere. - Og det kan man måske godt få lyst til at skælde vores lineær og rationelle tænkning ud over. Men lineær tænkning er ikke kun en bremseklods, men vi skal blot være opmærksomme på, at når vi vil noget nyt, skal vi ikke bruge den samme hammer. For vil vi noget nyt, skal vi også gøre tingene på nye måder. Vil du styrke dit intuitive og innovative lederskab henover sommeren, så er mit individuelle forløb Wild Leadership nu klar til dig!


Wild Leadership er opbygget over 5 indviduelle træningssessioner (fysisk eller online). Wild leadership programmet tager udgangspunkt i min metode WildMetoden til at styrke dit intuitive lederskab for at skabe innovation.Comments


bottom of page